Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.11.2024, 10:33:12
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit G. SIMION - demitizarea „patriotului”, „unionistului”, „revizionistului”, „națion...”

Se știe că s-a lucrat de aproape 20 de ani la legendarea personajului George Simion, zis și Georgică „Che Gargara”, ca un patriot, așa-zis „luptător” pentru cine știe ce și așa mai departe, chiar recent a avut loc o nouă operațiune mediatică, de manipulare, coordonată „discret”, secret, antidemocratică și antiromânească, de această dată escrocul Simion fiind înfățișat drept un așa-zis „revizionist” anti-„ucrainean” etc, etc, evident fără să se aducă nicio dovadă, în afara unui document care nu precizează aproape nimic (spre exemplu, din ce am citit până acum, interdicția lui Simion în „Ucraina” era până în martie 2024, și nu știu să îi fi fost prelungită, s-ar putea de fapt ca acea interdicție să fi expirat de vreo 6-7 luni), în afară de niște concluzii care la o adică se pot trage despre oricine zice ceva mai mult sau mai puțin tendențios despre o țară, un stat, un teritoriu etc. (Spre exemplu în România sînt foarte puțini extremiști maghiari care să fi primit interdicție de-a lungul timpului, deși Simion n-a făcut nici măcar echivalentul unei „căcăreze” în „Ucraina”, față de ceea au făcut și continuă să facă extremiștii maghiari în România.)

Dar eu am făcut puțin efort de căutare, și am descoperit că activitățile așa-zise „antiucrainene” ale impostorului Simion nu doar că nu prea există cel puțin până spre ultimii 2-3 ani, dar am să și dau exemple ale unor astfel de agitații ale „sandilăului” (după cum singur se caracterizează), ca să vadă și lumea cam pentru ce își pretinde acest escroc de cea mai joasă speță să fie „EROIZAT”. Este adevărat că, într-un mod oarecum bizar, nu doar că el își ascunde cât poate din trecutul lui extrem de dubios, dar nu putem să nu observăm că marea majoritate a presei „cântă după dictare” în ceea ce îl privește pe „fostul” golan.

În ceea ce privește „revizionismul” anti-„ucrainean” pe care și-l atribuie și care i se atribuie, cam fără absolut niciun argument, am constatat că Georgică „Che Gargara” ar fi avut o singură „acțiune civică” în „Ucraina” înainte de a fi săltat de către stăpînii lui peste pîrleazul Parlamentului (că el n-a intrat pe bune, că n-avea cum, și atunci frauda „electorală” a fost mare, chiar dacă nu așa de mare precum se urmărește în acest an, de exemplu prin „operațiunea Hrebenciuc” dar și prin multe altele).

Anume este vorba despre o excursie la câțiva kilometri de granița României, anume la Hagi Curda, în „Bugeac” (deci nicidecum în „Bucovina”, în ciuda fanteziilor lui Simion), cum îi mai zic unii, o excursie făcută pentru sfințirea unei biserici, fără ca el să fi avut vreun rol de jucat în scenariu altul decât de excursionist în tentativă de „activism civic”, evident nelipsind, ba dimpotrivă, mediatizarea, pentru că organizatorii probabil că urmăreau ceva scandal pe-acolo ca să se poată mediatiza. Excursia a avut loc în vara lui 2011 (cam mult de-atunci pentru un „erou” „hăituit”...), deci când Georgică „al nostru” încă nu ajunsese să fie ținut pe cartea de muncă precum un „parazit” de către un alt personaj dubios, tovarășul Lulea, evident că pe spatele altora, pe finanțările altora, că el era un golan, după cum își și spunea, trimis probabil de alții, de cei care îi coordonau acțiunile lui așa-zise civice și patriotice, că el nu era de capul lui pe-acolo, fusese cooptat, nu știe nimeni cum, când, de ce, de către cine și așa mai departe.

Și voi da câteva referințe publicate chiar de către Georgică, chiar dacă mai nimeni nu știe despre aceste „acțiuni eroice” (petrecute cu peste 13 ani în urmă...!!):

„În direct din inima graniței” - George Simion, 17 iulie 2011
https://georgesimion.wordpress.com/2...nima-granitei/

„„Voluntari” la sfintirea bisericii de la Hagi Curda” - iulie 2011
https://www.youtube.com/watch?v=8MbUUit-Sak

Deci impertinentul, impostorul ăsta se pretinde „erou”, chiar „hăituit”, „victimă”, s-a „luptat el” cu „ucrainenii”, ce să mai zici de ruși care se chinuiesc cu armate de zeci și sute de mii de oameni. Dar el, Georgică „CHE GARGARA” e „mare”, „mare de tot”...

Thread Tools
Moduri de afișare