![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Mi se întîmplă uneori să trec prin ispite cu brio. Cu toții cădem de multe ori, dar și cîștigăm cîteodată. Dar problema e că ispita revine cînd nu mă aștept, la nivelul gîndului, și iarăși trebuie să mă lupt cu duhul respectiv.
Spre exemplu, să zicem că i-aș fi putut spune vreo două celui care m-a apostrofat, dar n-am făcut-o. Evident că tulburarea poate să țină de la cîteva ore la cîteva zile, depinde cît de grea a fost încercarea, dar nu asta vreau să subliniez. Poate să treacă o perioadă de multe luni de zile și dintr-o dată te trezești că gîndurile revin ca și cum abia s-a întimplat evenimentul respectiv. Vouă nu vi se întîmplă asta?
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cu gandul sau cu fapta? | Bunl | Despre Biserica Ortodoxa in general | 17 | 06.04.2011 01:28:37 |
Gandul la moarte | VLAHOPOL | Intrebari utilizatori | 0 | 21.02.2011 16:02:19 |
Pacatul cu gandul | coralina | Despre Biserica Ortodoxa in general | 34 | 31.05.2010 14:59:55 |
Gandul cel bun | MARIA777 | Intrebari utilizatori | 1 | 12.04.2010 16:50:30 |
Dumnezeu ne stie gandul | silverstar | Generalitati | 3 | 02.11.2006 19:05:00 |
|