![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Pe atunci inca locuiam departe de ai mei, de familie. Am venit acasa doar pentru jumatate de zi, i-am vazut pe toti, dar relatiile erau incordate. Toti erau suparati intre ei, dar pricina nu am reusit s-o aflu. Fara sa spun nici un cuvant, am hotarat eu, in mintea mea, sa merg la slujbe 7 vineri la rand, slujbe care, la biserica de care apartineam atunci, se faceau dimineata la 6.30.
Joi seara, spre a patra vineri cand trebuia sa merg la slujbe, in drum spre casa, am hotarat ca a doua zi, vineri, nu mai merg la slujba. Era rece, ploua marunt, eu ma simteam obosita si chiar voiam sa dorm mai mult, asa ca Dar, spre dimineata, m-am visat in biserica. Era luminata nepamantean, dar era goala. Si-atunci in vis, am intrebat, nu pe cineva anume, am intrebat de ce nu este slujba in biserica. Si un glas de femeie mi-a raspuns: cum sa fie slujba in biserica daca tu stai acasa si dormi? M-am trezit inspaimantata, am privit ceasul, m-am imbracat tremurand si-am plecat spre biserica. Dumnezeu, poate, a vrut ca parintele sa intarzie cateva minute pentru ca eu sa prind slujba de la inceput si sa nu pierd nimic. |
|
||||
|
||||
![]()
Completare: asa ca nu am mai pus ceasul sa ma trezeasca.
|
|
||||
|
||||
![]()
:)Sper sa nu te inseli.Mai bine sa credem realitatii decat viselor.Biblia spune ca multi s-au inselat crezand in vise.:dozingoff:Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]()
:)Scuze,la urma am gresit figurina.???
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cu gandul sau cu fapta? | Bunl | Despre Biserica Ortodoxa in general | 17 | 06.04.2011 01:28:37 |
Gandul la moarte | VLAHOPOL | Intrebari utilizatori | 0 | 21.02.2011 16:02:19 |
Pacatul cu gandul | coralina | Despre Biserica Ortodoxa in general | 34 | 31.05.2010 14:59:55 |
Gandul cel bun | MARIA777 | Intrebari utilizatori | 1 | 12.04.2010 16:50:30 |
Dumnezeu ne stie si gandurile... | silverstar | Generalitati | 3 | 29.09.2008 23:23:05 |
|