Ajutati-ma cu un sfat!
Eu si prietena mea ne cunoastem de 3 ani si de atunci avem o relatie la distanta. Urmeaza sa ne casatorim. In urma cu aproape 2 ani am avut o perioada de grele incercari la care eu am cedat, si anume momente de gelozie din cauza avansurilor ce le primea de la un coleg. Imi spunea tot insa eu mi am pierdut incredearea si am inselat-o. Nici unul dintre noi nu a avut relatii trupesti inainte, nici chiar intre noi, am discutat mult pe tema asta si am zis sa asteptam pana ne casatorim daca tot ne-am gasit amandoi in aceeasi situatie. Timpul a trecut, nu ne-am despartit si cum spuneam mai sus o sa ne casatorim.
Problema mea este ca nu stiu ce sa fac, daca sa ii spun sau nu...ma gandesc ca daca ii spun o pierd, dar pe o parte m-as simti usurat, iar daca nu ii spun o sa ma mustre constiinta toata viata mea. In plus pacatul curviei este unul foarte grav, barbatul se face unul trup cu "virgula" curva si chiar daca Dumnezeu te iarta consecintele pacatului vor veni. Ma gandesc ca aceste consecinte se vor rasfrange si asupra ei. Mereu ma gandesc la aceste lucruri si incerc sa le pun pe o balanta...cred ca ar fi corect sa ii spun si sa ma despart de ea, dar nu ma lasa inima.
Oare ce ar fi mai bine pentru ea, sa fac?
|