![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Jos mafia,SUS PATRIA!
Asa zicea Vadim Tudor Èi avea mare dreptate. Dacă ajungea presedinte făcea ordine,lege Èi starea mafia de toate tipurile diin rădăcini. Nu îmi pare rău că l-am apreciat atât de mult si ca am cumpărat 3 cărÈi ale lui. Cel mai deÈtept dintre romani. Nu exista om mai inteligent ca el în toată România asta. Asta e adevărul adevărat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De obicei partidele se prăbușesc după ce au fost la putere vezi cazul PNTCD sau al lui Băsescu dintr-un campion electoral cu 30% când bătea și PNL și PSD, primar General în București, la sub 5% acum. Vezi că cu gândirea asta de nostalgic, ce ar fi fost dacă trăiești în trecut și ratezi și prezentul.
|
||||
|
||||
![]()
”Tineti minte 3 cuvinte: Vadim Tudor presedinte!”
![]() Era curajos si simpatic. Pacat ca era eretic, neoprotestant. In loc sa dea de mancare la saraci, dadea de mancare la caini si pisici. Facea ”mila”. Oricum sunt unii care nici macar atata mila nu mai au in ei din pricina mandriei ca si bogatul nemilostiv care atat de tare se mandrea imbracandu-se in purpura si stacojiu ventij poleite cu aur incat desi zilnic trecea pe langa Lazar, ii arata painea ranjind dar nu i-o dadea nicio firmitura ci o arunca la gunoi si se urina pe ea cu dispret. Asa facea si Vadim dupa ce s-a inhaitat cu Iliescu si echipa de aplaudaci ai cucoanei impuscatuului, trecea prin fata saracilor si dadea mancarea la caini ranjind la saracii ortodocsi pe care nu putea sa-i sufere ca de ce nu l-au votat pe el.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 28.07.2023 at 17:18:54. |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajută și bun găsit din nou!
Deși în mod normal creștinii ortodocși nu ar trebui să își prindă urechile sufletești de corzile politicii, o să zic și eu ceva despre CVT: În anul 2000 eram în clasa a cincea când au fost alegerile prezidențiale. Dacă nu mă înșel, tata l-a votat atunci pe Vadim. Consider că dacă aș fi avut și eu drept de vot, aș fi votat tot cu Vadim Tudor și nu cu Ilici al lui nea Alexandru din neamul Ilieștilor, exponent al tartorilor celor noi de după 1989. Este adevărat că, la origine, Corneliu Tudor (care și-a atribuit singur numele de Vadim pe timpul vieții, mi se pare că are semnificația de „învingător”) venea dintr-o familie aparținând largii game a ereziilor neoprotestante (baptiști cumva?) și s-a căsătorit cu o femeie ortodoxă. A avut o cultură generală mare, precum se știe, dar și o „gură rea tare”. Una este să satirizezi defectele omenirii în stil artistic, caragialesc, și alta este să te bălăcărești și să suduiești! Or fi fost ele amuzante, unele vorbe ale lui Vadim Tudor, dar vorbirea asta rea are și ea în spate niște păcate! În sfârșit. Corneliu (Vadim) Tudor a murit când a murit, Domnul este singurul Care îl mai poate judeca acum. Să sperăm că va primi o iertare de la El. Noi să urmăm pilda culturii, nu pe cea a înjurăturii! P.S. Aline, te mai agiți mult pe forum cu topicurile? Last edited by MineaPeter; 30.07.2023 at 15:31:43. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Problema e că toate acele porcăieli i-au adus procese usturătoare și a murit sărac și din cauza asta, o parte din cei care mai aveau procese le-au stins de mila fetelor lui și a soției. E interesant ce ne zici și tu ai gena aceasta de luptător, mai toți care au votat altceva decât urmașii FSN am văzut că aveau o rezistență în spirit, până și votul pt PD-L la începuturi prin 2004 se putea interpreta tot ca anti mamutul care a confiscat țara după 90. Deci cine a votat anti Iliescu - adică Rațiu și Câmpeanu în 90, anti Iliescu în 96 și în 2000, anti Năstase în 2004, anti Tăriceanu și Ponta după 2009, ar vota AUR acum pe aceleași considerente de anti FSN, dacă aceia nu pot fi judecați foarte aspru atunci, nu văd de ce acum la primul vot când un partid poate lua peste 15% nu ar fi la fel.