Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.07.2023, 15:29:04
MineaPeter MineaPeter is offline
Member

Data înregistrării: 14.11.2017
Locație: Pitesti, RO
Religia: Ortodox
Implicit Vadim Tudor

Doamne ajută și bun găsit din nou!

Deși în mod normal creștinii ortodocși nu ar trebui să își prindă urechile sufletești de corzile politicii, o să zic și eu ceva despre CVT:
În anul 2000 eram în clasa a cincea când au fost alegerile prezidențiale. Dacă nu mă înșel, tata l-a votat atunci pe Vadim. Consider că dacă aș fi avut și eu drept de vot, aș fi votat tot cu Vadim Tudor și nu cu Ilici al lui nea Alexandru din neamul Ilieștilor, exponent al tartorilor celor noi de după 1989.
Este adevărat că, la origine, Corneliu Tudor (care și-a atribuit singur numele de Vadim pe timpul vieții, mi se pare că are semnificația de „învingător”) venea dintr-o familie aparținând largii game a ereziilor neoprotestante (baptiști cumva?) și s-a căsătorit cu o femeie ortodoxă. A avut o cultură generală mare, precum se știe, dar și o „gură rea tare”. Una este să satirizezi defectele omenirii în stil artistic, caragialesc, și alta este să te bălăcărești și să suduiești! Or fi fost ele amuzante, unele vorbe ale lui Vadim Tudor, dar vorbirea asta rea are și ea în spate niște păcate!

În sfârșit. Corneliu (Vadim) Tudor a murit când a murit, Domnul este singurul Care îl mai poate judeca acum. Să sperăm că va primi o iertare de la El. Noi să urmăm pilda culturii, nu pe cea a înjurăturii!

P.S. Aline, te mai agiți mult pe forum cu topicurile?

Last edited by MineaPeter; 30.07.2023 at 15:31:43.
Reply With Quote