![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
O mie de zile in genunchi pe o piatra
Am citit astazi ca timp de o mie de zile Sfantul Serafim de Sarov s-a rugat in genunchi pe o piatra de granit, iar cand, spre sfarsitul vietii, cineva a gasit piatra si i-a adus-o, Sfantul a zis: "Simeon Stalpnicul a stat 47 de ani in picioare pe un stalp. In comparatie cu el, ce-am facut eu?". Ce minunata este smerenia, mereu gasesti alte exemple si niciodata nu te opresti la tine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
iar noi stam pe o pernuta sau in pat ca nu cumva sa ne jupuim pielea fina de la genunchi. :satisfied:
o adevarata pilda ne-a dat sfantul.. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mie-mi place ironia bine plasata...
|
|
|||
|
|||
![]()
ce vreti sa spuneti, ca nu-i bine sa te smeresti? :hmmm:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe 2 ianuarie 2008, s-au implinit 175 de ani de la trecerea la cele vesnice a Sfantului Serafim de Sarov, Dumnezeu sa-l odihneasca! " Dobandesti duhul pacii si mii de oameni din jurul vostru se vor mantui." Aceste cuvinte celebre ale Sfantului Serafim de Sarov rezumau nu numai invataturile sale duhovnicesti, ci si marea implinire a vietii sale. Prin post, lupte duhovnicesti, rugaciuni si smerenie, Sfantul Serafim de Sarov a dobandit duhul pacii,a stralucit ca un inger pamantesc si ca un om ceresc. El este indragit de poporul rus si este socotit printre cei mai cunoscuti si mai indragiti sfinti ai Bisericii Ortodoxe. Cu mult drag, icamilin DOAMNE AJUTA! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am intrat intr-un nou an, cu speranta sa fim mai buni, nu-mi vine sa cred, ce vad si ce citesc. Sa va ierte bunul Dumnezeu, ca nu stiti ce ziceti!!! icamilin |
|
|||
|
|||
![]()
Mai asta este o nevointa care a ales-o Sfantul Serafim de Sarov ..dar care dintre noi avea evlavia lui..?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daniel 2 uriasul cu chip de aur si piatra | Mihai36 | Alte Religii | 8 | 26.06.2014 14:41:15 |
Pomenirea la 20 de zile. | Oana_A | Slujba inmormantarii | 4 | 13.05.2012 16:01:45 |
Piatra de temelie a credintei: Sfanta Liturghie | NECTARIE | Sfanta Liturghie | 7 | 20.01.2011 16:50:00 |
Apel umanitar din Piatra-Neamt | BogdanF2 | Umanitare | 8 | 13.08.2010 20:05:42 |
de ce stam in genunchi la rugaciune?? | miez | Rugaciuni | 15 | 21.11.2008 08:04:18 |
|