![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
v-ati gandit vreodata ca viata asta a noastra este doar un vis, o iluzie?si ca de fapt traim cu adevarat in timp ce dormim, sau dupa ce murim?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu, viata nu este un vis. Viata este adevarata pentru ca izvoraste de la Dumnezeu, iar Dumnezeu este adevar.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Tocmai de asta ma bucur eu, ca viata asta nu e o simulare intr-o retea de dispozitive cibernetice generatoare de viata virtuala, ci este realitatea absoluta si palpabila, ce ne ofera prilejul de a o trai exact cum vrem noi, simtind aievea totul in jurul nostru ca fiind natural, nu simulat ;)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Intalnim astazi din ce in ce mai multe familii nefericite, din ce in ce mai multe avorturi, mai multa ura... si can ajungi sa spui ca tu ai o casnicie minunata, ca nu cunosti avortul, ca iubesti - ti se spune ca visezi. Eu numai in cazul acesta cred ca viata mea este un vis.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Doar o rugaciune! | icamilin | Umanitare | 76 | 26.11.2013 16:13:20 |
Cum impacam viata duhovniceasca si viata lumeasca? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 28.12.2012 19:53:52 |
Doar o curiozitate | Rusu Tessian | Teologie si Stiinta | 10 | 11.02.2011 23:52:24 |
Viata duhovniceasca vs Viata sanatoasa | razvan90 | Generalitati | 4 | 08.12.2010 23:54:23 |
De la iubire la ura... doar un pas | axios | Generalitati | 60 | 22.07.2009 22:38:33 |
|