![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta pentru ca in nici un caz nu suntem primiti oricum!
|
|
|||
|
|||
![]()
tinuta morala a crestinului si predica vietii!! sunt cele mai simple dar extraordinare cuvinte. Cuprind in ele intreaga viata a crestinului. tinuta morala, il reprezinta pe om privit din afara ( ma refer la aspect, imbracaminte etc) si predica vietii OOOO Doamne..este CARTEA NOASTRA DE VIZITA..predica vietii este "fapta"!!! Fapta !!!de care noi crestinuii dcem mare lipsa...multumim!!
jenica |
|
|||
|
|||
![]()
Si care e aspectul ala?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aspectul la care s-a referit Jeny, este ceea ce vad ceilalti uitandu-se la tine, si prin care tu transmiti niste semnale despre ceea ce se petrece in sufletul tau. Este ceea ce vezi si tu in oglinda. Da, a zis bine, e cartea noastra de vizita. Cu adevarat. |
|
||||
|
||||
![]()
Anca, sunt si persoane care nu s-au trezit. Considera ca lumea in care traiesc este cea adevarata. Cum sa accepte o lume pe care nu o cunosc, nu au nimic in comun cu ea, nu se regasesc in ea, nu participa la ea... Trist este ca unii nu ajung niciodata sa cunoasca adevarata lume.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ne trebuie o scoala noua a neamurilor!
Scoala Domnului nostru Iisus Hristos!:) |
|
|||
|
|||
![]()
costel, inteleg ce spui si e corect. Dar eu m-am referit la faptul ca unii aleg ceva ce stiu din capul locului ca va dura un timp limitat si care e sortit pieirii. Asta e mirarea mea. Cum sa aleg ceva ce are un timp scurt de existenta, cand in acelas timp ar putea alege ceva vesnic. Cum sa te situezi din start pe partea invinsului, and ai putea fi de parta Invingatorului?!?
Daca omul alege ceva cu o scurta durata de existenta din nestiinta, asta pot intelege; pur si simplu nu au stiut mai bine. Dar cand omul alege ceva sortit pieirii este de neinteles. |
|
|||
|
|||
![]()
Poate ca este cel mai potrivit subiect in perioada postului ;) Asa cum frumos spunea cineva mai sus, cartea noastra de vizita este fapta. Nu mancarea putina, nu somnul de un ceas, nu metania acestea toate datori suntem sa le facem. Vai de cel prin care vine sminteala, mai bine si-ar lega o piatra de gat si s-ar arunca in mare.:| Sa dam buzelor ca hrana rugaciunea si trupul sa il punem in slujba aproapelui, astfel vom fi cu adevarat crestini.:)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Morala crestina vs morala atee | topcat | Generalitati | 575 | 27.01.2014 12:48:27 |
tinuta in biserici | marlene | Tinuta in Biserica | 203 | 21.04.2012 11:14:21 |
Bucuria crestinului | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 1 | 26.03.2011 23:14:21 |
Vocatia si cariera crestinului | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 10 | 21.01.2011 15:53:10 |
Morala ortodoxa - o morala a existentei, nu a legilor | NagyAttilaPuli | Intrebari utilizatori | 8 | 04.07.2010 18:44:22 |
|