![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Scrie undeva ca oricine va chema Numele Domnului, va fi mantuit. Intrebarea mea este: Cum trebuie sa chem Numele Domnului in asa fel incat sa fiu si sigur ca voi fi mantuit ? |
|
|||
|
|||
![]()
eu nu stiu sa scrie undeva ca daca vei chema numele Domnului vei fi si mintuit. dimpotriva, Iisus spune: "Nu toti care vor spune Doamne Doamne se vor mintui".
|
|
|||
|
|||
![]()
probabil te referi la versetul din Romani:
. Fiindcă ,oricine va chema Numele Domnului, va fi mântuit.’ . Dar cum vor chema pe Acela în care n-au crezut? Si cum vor crede în Acela, despre care n-au auzit? Si cum vor auzi despre El fără propovăduitor? Si cum vor propovădui, dacă nu sunt trimisi? După cum este scris: ,Cât de frumoase sunt picioarele celor ce vestesc pacea, ale celor ce vestesc Evanghelia!’ . Dar nu toti au ascultat de Evanghelie. Căci Isaia zice: ,Doamne, cine a crezut propovăduirea noastră?’ . Astfel, credinta vine în urma auzirii; iar auzirea vine prin Cuvântul lui Hristos. . Dar eu întreb: ,N-au auzit ei?’ Ba da; căci ,glasul lor a răsunat prin tot pământul, si cuvintele lor au ajuns până la marginile lumii.’(Romani 10:13-18) deci vezi, trebuie sa citesti nu doar un verset ci contextul, si ni se spune ca a ajuns cuvantul Evangheliei pana la marginile luimii, acum este peste tot, este langa tine, in biserica de la strada sau din spatele blocului, du-te acolo la cei ce au fost trimisi sa propovaduiasca du-te acolo si auzi despre El si simte-l pe El prin rugaciune marturisire si impartasire cu Trupul Lui si te vei mantui |
|
|||
|
|||
![]()
Mai scrie, ca femeia se va mantui prin nastere de fii.
|
|
||||
|
||||
![]()
:)Conditiile mantuirii sunt trei:Harul Duhului Sfant,credinta si faptele bune.Toate incep cand facem pocainta,adica ne hotaram sa luptam impotriva pacatului din noi.Si mai departe urmeaza o scara a virtutilor care trebuie urcata pana-n rai unde-i asteapta pe nevoitori fericirea vesnica daruita de Iisus Hristos celor smeriti si ascultatori.Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca iti vei potoli setea, foamea... cu numele Domnului, vei cunoaste ca esti mantuit. Insa, daca atunci cand iti este sete - chemi numele Domnului, dar setea persista, semn ca ai nevoie de apa, e o dovada ca numele Lui nu-ti apartine.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Intreaga noastra viata de aici, credinta noastra, lupta continua cu patimile si slabiciunile noastre, au la baza , dorinta noastra de a fi vrednici in cele din urma , de mantuirea sufletelor noastre si de bucuria vesniciei in lumina Imparatiei Bunului Dumnezeu. Aceasta finalitate mult dorita sta la baza luptei noastre intru pocainta, este in fapt, principala motivatie a credintei noastre.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
credinta ta te-a mantuit | fallen | Pocainta | 2 | 29.04.2012 17:15:50 |
Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat | spre_rasarit | Botezul | 3 | 08.04.2011 19:23:54 |
Ce trebuie sa fac ca sa fiu mantuit ? | Eutifiev_EMI | Generalitati | 38 | 09.02.2011 12:03:31 |
Ce trebuie sa cred si sa fac ca sa fiu mantuit ? | E.M.I. | Despre Sfanta Scriptura | 15 | 25.06.2010 16:04:56 |
Urechile care s-au mantuit | maria32 | Generalitati | 2 | 02.03.2010 10:01:08 |
|