ajutati-ma sa gasesc adevarul!
am descoperit de putin timp acest forum si as vrea sa va impartasesc ceva din experienta mea. Deasemenea, am o mare problema pe care, va rog, as vrea sa o rezolv cu ajutorul vostru, in special al celor avizati.
am 40 ani, sunt casatorita de 20 ani, am un copil de 17 si de 10 ani traiesc cu sotul meu ca fratii. asta din cauza alcoolului (in principal) si de aici gelozie cumplita (pe orice barbat m-ar fi salutat, pana chiar si pe fratele meu). Nu am putut trece peste insulte si betie si am pus capat vietii sexuale, conditia fiind de a renunta la alcool (cu toate implicatiile sale) in favoarea sexului. prietenii si paharul au fost mai tari decat mine! in tot acest timp eu m-am ocupat de casa, copil, studii, socrii (au decedat ambii in 3 ani), nu am calcat stramb si l-am asteptat. de dragul copilului de a avea mama si tata. acum a facut cumplita boala a secolului, CANCER! tratamantul cu citostatice este devastator, dupa cum toata lumea stie, dar eu cu rabdare si multa grija il sustin si fac tot ce pot sa se simta bine.
DAR sunt constienta ca nu va mai fi nimic din tot ce a fost. oare, viata mea intima s-a terminat definitiv la 30 de ani? merit sa ma gandesc la o clipa de bucurie trupeasca? care e pacatul cel mai mare? merita sa fiu nedreapta cu mine si sa sufar mai departe tot pentru el?
va rog, ajutati-ma sa gasesc adevarul si calea cea dreapta!
|