![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
de ce a facut Dumnezeu pe om?
desi stia ca va gresi si va suferi....??? dece la creat pe om? dece a facut pamantul???? evident locuinta pt om,dar care a fost planu de a facut tot,desi a stiut cat de incapatanat vafii omul...totusi ??????????? stiu ca telu este mantuirea dar ma lovesc des cu astfel in intrebare si chiar nu am gasit raspunsul. nu vreau critici,ci doar un raspuns,frumos si politicos. va multumesc! |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu l-a creat pe om, cum singur spune in Geneza, ca sa se bucure impreuna cu el de tot ce a creat.
Restul sunt taine si-mi place atat de mult sa ma las in seama Domnului, iar totul sa nu fie decat mister in jur. Doamne, ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
Din dragoste.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Desigur, ei au dorit mult să fiți cât mai aproape de perfecțiune și să nu suferiți: niciun părinte nu dorește copii păcătoși și nimeni nu dorește copilulului lui să sufere. Și totuși, ei erau siguri că veți greși și veți suferi, fiindcă toți oamenii greșesc și suferă. Și totuși, asta nu i-a împiedicat să participe la creația dv ! Ce anume i-o fi însuflețit în hotărârea lor ?
|
|||
|
|||
![]()
Ca ia locul Ingerilor cazuti , si sa sa bucure Impreuna cu SFINTA TREIMEI In rai amin amin amin
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu l-a creat pe om din iubire.
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca l-a creat din iubire, de ce l-a creat atat de imperfect, din toate punctele de vedere?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O intrebare la care nu gasesc raspuns depre viata lui isus | alexica | Generalitati | 107 | 25.06.2011 23:02:10 |
Unde pot sa gasesc....? | mishul | Intrebari utilizatori | 5 | 30.11.2010 13:23:43 |
Sper sa gasesc | sunsray | Preotul | 0 | 28.11.2009 17:09:00 |
O intrebare, la care nu gasesc raspuns! | nede_mar | Intamplari adevarate | 2 | 01.06.2009 11:20:58 |
unde gasesc? | iulyaan | Generalitati | 4 | 29.10.2008 09:16:03 |
|