![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
RASÍSM s.n. Teorie social-politică care susține inegalitatea biologică și intelectuală a raselor umane. Din fr. racisme. Cf. rus. rasizm. PATRIOTÍSM s.n. Sentiment de dragoste și devotament fată de patrie și de popor, statornicit în decursul istoriei. [Pr.: -tri-o-] Din fr. patriotisme.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Mai conteaza?
Tara-i mai presus de rase. Am observat ca mai nou, se tinde spre a confunda apararea si pastrarea neamului cu rasismul.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
p.s colaps din cate am observat ai o mica nuanta spre militarie,armata |
|
|||
|
|||
![]()
sa ne ajute Dumnezeu sa ne putem iubii tara, credinta si neamul asa cum au facut inaintasii nostrii - Stefan cel Mare, Mihai, Mircea,Vlad Tepes, Corneliu Zelea Codreanu..patriot = om de cuvant, curajos, nemincinos, curat sufleteste, cu dragoste de tara si credinta..multumiri lui colaps pentru indemnuri ca si celorlalti..si ca sa nu fiu offtopic ..NU - nu exista nici o legatura intre patriotism si rasisim..sunt total diferite...TLC !
Last edited by fall3n; 13.06.2010 at 12:23:49. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=ppbHF91KaKE !! ![]()
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! Last edited by colaps; 13.06.2010 at 13:20:59. |
|
|||
|
|||
![]()
Colaps, Romania nu va mai avea niciodata acest contur. Cand se va prabusi uniunea europeana, continentul nostru va avea cu totul alte frontiere, care vor contine, integral sau partial, grupuri din fostele state. Teritoriul pe care l-ai postat tu si care, oricum, nu este toata Romania, va fi in interiorul altei constructii, hai sa-i spunem statale. Nu am eu dreptul sa te evaluez, dar te rog sa-mi permiti sa apreciez trairea ta interioara fata de ceea ce este romanesc.
|
|||
|
|||
![]()
Hitler ocrotea sangele germanic la orice pret, omorand pe territoriul lui 6 milioane de ebrei si un alt milion de pocaiti, tigani, omosexuali, asociali, politici si handicapati fisic.
Patriotismul aduce violenza, si eu urasc violenta. Last edited by KittyNou; 13.06.2010 at 13:52:35. |
|
|||
|
|||
![]()
Faptul ca au fost omorati evrei, tigani handicapati fizic, se numeste rasism. Daca voia putea sa ocroteasca si in alte moduri sangele germanilor.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre rasism... | timeea89 | Generalitati | 11 | 27.11.2010 22:11:42 |
Patriotism & Ortodoxie | eodor nastasa | Generalitati | 31 | 07.04.2010 12:20:20 |
Taranie si patriotism | eduardd | Generalitati | 0 | 24.05.2009 10:02:44 |
|