![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar e o mare putoare să te dai mare cu atât mai mult cu cât mărirea de sine nu are la bază nimic, adică nu ai nici un merit în asta... iar eu ce merite să am? Păi ce are omul vre-un merit în Cunoașterea Tainelor lui Dumnezeu? I se dă omului de sus... dar ca să i se dea el trebuie să caute. Iar căutarea este o cruce de dus, deci nu mă voi lăuda decât în Crucea Domnului și în România Lui. Last edited by vsovivi; 28.07.2011 at 13:34:28. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pana cand aduci dovada respectiva te rog sa nu mai aberezi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by vsovivi; 28.07.2011 at 13:53:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Păi am pus, mai sus, dar dacă ți-e lene să cauți atunci poftim, și privește un trucaj clasic... și o imagine de pe apollo11.
Alea mincinoase și viclene scot în evidență un glob de pământ, modelarea planetară, iar în alea reale se vede un cerc luminat de soare, un cerc plat și dincolo negru căci pământul e în întuneric dincolo de cerc și abea apoi încep spre sus stelele. Last edited by vsovivi; 28.07.2011 at 14:20:38. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prima imagine este buna, dar nu prezinta decat o portiune redusa din Pamant dar se vede clar ca nu este plat. Ceea ce incerci tu sa arati printr-o imagine trunchiata este o iluzie optica... caci Soarele nu ilumineaza o zona circulara perfecta deoarece lumina este dispersata 360° in jurul sau! Trecerea de la lumina brusc la intuneric este dovada ca nu exist nimic de luminat acolo... astfel numai un corp poate fi luminat prin vid lumina trece mai departe... daca era plat trecerea se facea gradient de la lumina la intuneric. A doua imagine nu ar folosit-o nici un fel de om de stiinta ca o imagine reala deoarece este evident creata intr-un program 3D sau un simulator. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e nicio iluzie optică ci satelitul vede sub un anumit unghi, și din pricina imensității apare efectul de curbură la margini, așa o curbură nu ca la cerc ci ca la sferă, ca la un sector circular foarte plat, deci e plat și se vede clar că e cerc plat cât luminează soarele. Trecera bruscă de la lumină la întuneric e dovadă că razele de soare ating unghiul critic prin păturile de aer și mai încolo deși este pământ acoperit cu pături de aer, razele nu ajung să lumineze și pentru oamenii din zona respectivă e noapte. Pare brusc din pricina distanței mari dar dacă satelitul ar vedea pământul la apariția soarelui în zonă, atunci s-ar prinde degradeul treptat, zona cu seară și ar fi mai vizibilă „iluzia”, când ar fi satelitul în zona de întuneric pe pământ și ar filma în jos circular. Iar tu dacă te afli pe pământ chiar la marginea cercului luminos ai să vezi soarele la răsărit sau la apus deși satelitul îl vede sus, și abea când nu mai vezi soarele, când se depărtează și tu crezi că a apus, atunci sesizezi că e lumină tot mai slabă, dar soarele nu apune niciodată ci e sus la aceiași înălțime față de pământ, perpendiculara pe partea plată dar unghiul razelor devine tot mai critic dacă soarele se depărtează până ce iluzia optică face să crezi că a intrat în pământ. Nu e altceva decât că toate razele s-au frânt și imaginea soarelui a dispărut aparent în jos iar omul crede și adaugă partea care nu se vede la partea care se vede a soarelui, și așa crede omul că e soare sub linia orizontului, dar nu e nimic sub linie ci pur și simplu imaginea nu mai ajunge la oameni din pricina unghiului critic de refracție prin păturile de aer. A doua imagine e clar măsluită în 3D și pământul e sferic dar și cele ce par foarte clare cu pământul ca glob rotunjit sferic sunt tot viclenite chiar dacă par reale, căci omul le-a măsluit ca să credibilizeze ipotezele lor fanteziste. Last edited by vsovivi; 28.07.2011 at 15:39:28. |
|
||||
|
||||
![]()
N-am înțeles nimic până acum!:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat: