![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
N-am înțeles nimic până acum!:
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne apără, păi ai văzut vreodată cum prin apă se frâng imaginile? Ce crezi că văd niște pești dacă ar trece un far pe deasupra mării? Ei ar vedea apusul și răsăritul farului pe fundul mării deși farul ar trece musai pe deasupra, și așa e și cu noi, căci noi suntem ca niște peștișori sub păturile de aer și nori de deasupra. E doar iluzia pentru noi că soarele sau luna ar răsări sau ar apune sub pământ, e imaginea pe care o vedem noi, dar soarele e sus și luna la fel. Ce ai vrea să înțelegi? Păi dacă nu ești pe calea credinței n-ai cum. Nu te amărâ căci toți vom înțelege, și va fi vai de noi... dacă nu credem, dacă n-am crezut... dacă ne-am strâns păcate sau răutăți... căci doare.
Last edited by vsovivi; 28.07.2011 at 16:01:16. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va fi poate prea târziu... atunci căci petele de pe hăinuța de nuntă și de pe cămășuță vor mărturisi că sunt pete de păcură gătite pentru foc, pregătite să ia foc. Un foc în care nu vei arde ci te vei chinui... foarte trist dar Adevărat. Așa că gLumia nu e bună ci e rea căci te papă până la urmă făcându-te să semeni cu ia. Last edited by vsovivi; 28.07.2011 at 16:51:39. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu ăla grasul... care te taie.