Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.06.2011, 12:14:07
Thor01 Thor01 is offline
Banned

Data înregistrării: 14.06.2011
Implicit

Vsovivi tu vrei sa zici ca Dumnezeu este alb ???
Reply With Quote
Vechi 17.06.2011, 12:15:25
Thor01 Thor01 is offline
Banned

Implicit

Nu sunt la concurs ca Vsovivi , doar ca nu cred ca ne-am diversificat pe cale naturala ...Ceva lipseste din aceasta imagine ...
Reply With Quote
Vechi 17.06.2011, 12:15:56
N.Priceputu
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Thor01 Vezi mesajul
Am un priten care cu prastia poate dobora un porumbel de la 30 - 40 de metri ...
Cu ciorile e mai greu caci acestea au un fel de sistem de aparare impotriva obiectelor care zboara ... Cred ca au tot un fel de ecolocatie sau ceva de genul ...
Nici chiar daca zboara in stol nu poti nimeri vreouna caci toate se feresc instantaneu ce simt apropierea pietrei ...
Transmite-i prietenului tău că e un păcat să te distrezi omorând porumbei, sau ciori, sau orice altceva.
Reply With Quote
Vechi 17.06.2011, 12:17:16
GLAdoS GLAdoS is offline
Banned

Locație: Apeture Science Laboratories
Religia: Ortodox
Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Poate așa se roagă ei să fie galbeni și mici și cu ochii oblici, căci așa li se pare lor că e frumos ca să fii... iar ei când văd albi sau alte culori li se pare că sunt urâți... probabil am ajuns cum am ajuns din pofta ochiului și trufia vieții... n-am schimbat la culoare și la forme exact ca niște cameleoni versați...

Cine caută aia găsește, că ce-și face omul cu mâna lui... cine caută poarta cea largă o află și intră pe ea... puțini sunt cei ce caută poarta cea strâmtă și calea ei care duce la Viață.

Deci fiecare neam și-a impus în urmași poftele și plăcerile lor... și așa au apărut după chipul și asemănarea lor și nu după chipul lui Dumnezeu. Adică tot mai frumoși și tot mai păcătoși... ca vasele poleite cu aur dar înlăuntru plini de putregai, viermi și toată necurăția... exact ca mormintele de faraoni văruite. Albi și bine spălați pe afară așa ca noi.
Si care culoare sau caracteristici sunt cele "frumoase/bune" si care sunt cele "urate/rele"?
Ce ma voi amuza acum....
Reply With Quote
Vechi 17.06.2011, 12:19:39
GLAdoS GLAdoS is offline
Banned

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Transmite-i prietenului tău că e un păcat să te distrezi omorând porumbei, sau ciori, sau orice altceva.
Cred ca se va speria tare....
Edit: Eu inainte am omorat o musca... e pacat mare, nu? ce sa fac?
Reply With Quote
Vechi 17.06.2011, 12:20:38
Thor01 Thor01 is offline
Banned

Implicit

Stiu , stiu voi ajunge in iad pentru necredinta mea ... si mai ales pentru faptul ca am curajul sa pun la indoiala cele scrise in Biblie ...
Nu am spus niciodata ca nu cred in existenta unei fiinte care a creat intreg universul cu toate cele ce se afla in ea ... Dar cam atat am in comun cu crestinii sau cu oricare alta religie ... In rest incerc sa gasesc raspunsuri la acelemulte intrebari pe care le am ... Caci chiar daca Dumnezeu imi da nu-mi baga si in traista ...
Reply With Quote
Vechi 17.06.2011, 12:21:29
Thor01 Thor01 is offline
Banned

Implicit

Ca sa ajungi langa Dumnezeu trebuie sa fi in primulrand alb si apoi sa fii foarte frumos ...
Reply With Quote
Vechi 17.06.2011, 12:26:49
N.Priceputu
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de GLAdoS Vezi mesajul
Cred ca se va speria tare....
Edit: Eu inainte am omorat o musca... e pacat mare, nu? ce sa fac?
Iartă-mă, dar e prostuț răspunsul tău. Nu am intenționat să-l sperii. M-am gândit că poate are un pic de inimă (nu o lua ad-literam).
Reply With Quote
Vechi 17.06.2011, 12:33:56
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Thor01 Vezi mesajul
Ca sa ajungi langa Dumnezeu trebuie sa fi in primulrand alb si apoi sa fii foarte frumos ...
Să nu uităm că faraonul și proorocul Moise și-a luat de soție și soră și slujitoare o negresă, care avea piele de culoarea cea mai neagră. Dragostea curată nu se ia după gura gLumii. A vorbit-o de rău pe ea și pe Moise chiar sora lui Moise, Miriam cu fratele său Aaron, și s-a umplut Miriam de lepră, iar Moise s-a rugat pentru ei, și pentru ea și lepra a lăsat-o. S-a curățit afară din tabără.

Trebuie să-ți accepți umilința, orice culoare ai avea, căci nu e vina ta cum ai ajuns ci ăla e păcatul strămoșesc, fiindcă la început Adam și Eva nu aveau pielea de o anumită culoare ci erau fără piele pe carnea lor și pleoapele le erau transparente, și carnea pe ei crudă și roz și ei erau plini de credință și de Duh Sfânt, de Viață, și se vedea prin ei... căci de aia s-au ascuns în tufe după ce au greșit... ca să nu li se vadă greșelile, că n-au ascultat, să nu li se vadă roadele din burtă, căci se vedea prin ei, erau cam ca niște meduze de oase și carne... la 31 de ani cât aveau ei atunci când au fost făcuți de Dumnezeu cu mâna Lui și cu Suflarea gurii Lui de au prins viață și s-au ridicat pe picioarele lor.

La Dumnezeu se intră la nuntă doar dacă ai haină albă și cămășuță curată fără pată... căci chiar o mică pată de ai ești murdar și ea se vede și e durere să o ai... să nu ți-o fi curățit. E mare rușine să intri murdar de păcură după ce ai sărit gardul... Tot cel ce vine intră pe poarta cea strâmtă. ''Eu sunt ușa.'' Portarul îl cunoaște pe Domnul și îi deschide, și oile intră și ies și merg la pășune.

Last edited by vsovivi; 17.06.2011 at 12:37:12.
Reply With Quote
Vechi 17.06.2011, 12:34:09
GLAdoS GLAdoS is offline
Banned

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Iartă-mă, dar e prostuț răspunsul tău. Nu am intenționat să-l sperii. M-am gândit că poate are un pic de inimă (nu o lua ad-literam).
Da... o fii el prostut, dar al tau e fenomenal de inteligent.... Apropo nu mi-ai zis ce sa fac ca am omorat musca aia cu atat rautate... astept in continuare.

Last edited by GLAdoS; 17.06.2011 at 12:37:52.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Adam si Eva calatorul Generalitati 13 02.01.2013 00:18:39
Caderea lui Adam si Eva Danut7 Generalitati 102 02.03.2011 20:57:25
Adam ,Eva si rasele Gyulia Generalitati 44 10.09.2010 02:21:51
Adam Mihai-g Din Vechiul Testament 78 08.07.2008 14:21:06