![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci mai am pana te ajung din urma. Ce am demonstrat? Ca daca ti se strica ctrl-c/ctrl-v esti la fel de analfabet stiintific cat aia care fac emisiuni tampite pe discovery (poftim, vorbesc limba care iti place) :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai Big-Beng, ipoteza cu universul in expansiune va apartine mai ametitule ... |
|
|||
|
|||
![]()
Felicitari, in sfarsit ti-ai dat si tu seama ... sau ti-ai luat seama ?
Poti sa continui pe acceasi tema fara sa schimbi subiectul ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Parca asa ceva scrie si in Biblie, ... in Facerea , si sfintii parinti cam tot asa au crezut ... http://www.hexaimeron.ro/Hexaimeron/Facerea.html Last edited by neica_nimeni; 19.07.2011 at 15:44:47. |
|
||||
|
||||
![]()
Mda, am priceput, numai ca, vezi tu, ipoteza ta este contrara tuturor teoriilor de pana acum. Faza cu eterul nu prea are relevanta, deoarece teoria relativitatii demonstreaza ca nu e nevoie de eter pt ca Pamantul sa se miste.
P.S.: astept noi jigniri. Multumesc. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Râdem, glumim dar nu părăsim incinta! V-ați ținut de aceeași cărămidă la cutremur de îndrăznești să-i vorbești așa?
|
|||
|
|||
![]()
Mai Andrei, ce demonstreza teoria relativitatii ??? Ca nu e nevoie de eter ca pamantul sa se miste ??? Refuz sa cred ca vorbesti despre "stiinta" fara sa ai cea mai mica legatura cu domeniul. Ai nevoie de ceva ajutor ... este clar ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Gata, am terminat cu demonstratiile, am rezolvat-o cu invartirea Pamantului, hai sa ne dam rotunzi ... poate incepem sa ne si invartim un pic ... dar mai infranat asa ... sa nu se supere Luna pe noi, ca ne da "demonstratiile" peste cap.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stii ce dovedesti printr-o asemenea atitudine? Ca cine nu crede exact ce spun preotii si Biserica, sunt inferiori, iar voi (sau o parte din voi, 'ortodocsii adevarati') sunteti buricul Pamantului. Stati chiar in varful lui, iar el sta static si nemiscat in centrul Universului. Cat de modest esti... Last edited by razvan_andrei; 19.07.2011 at 16:02:41. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teologia ortodoxa (patristica, academica) si stiinta (paradigma stiintifica actuala) | Eugen7 | Dogmatica | 199 | 19.02.2013 19:40:14 |
Teologia de eliberare | ignatiu | Biserica Romano-Catolica | 1 | 16.09.2012 22:31:47 |
Se foloseste religia ortodoxa de stiinta pentru promovarea binelui? | AndyTh | Teologie si Stiinta | 9 | 26.03.2012 13:28:55 |
Pseudo-gene care nu sunt deloc pseudo | flying | Teologie si Stiinta | 0 | 17.07.2010 08:09:32 |
intrebari despre teologia ortodoxa | nell | Despre Biserica Ortodoxa in general | 14 | 09.09.2009 20:33:48 |
|