Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.07.2011, 15:32:12
razvan_andrei's Avatar
razvan_andrei razvan_andrei is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.11.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de neica_nimeni Vezi mesajul
Daca veti citi postarea anterioara, veti intelege cu cata gratie bate campii acest Andrei, un evolutionist ratacit pe saituri ortodoxe, fara busola si fara speranta de a intelege ce se intampla cu el ... este varza baiatul ... are mari dificultati de intelegere !

Cine a zis mai ca universul este static ? Esti bolnav ? Andrei, nu dormi , concentreaza-te, e momentul tau de glorie !
Pamantul se presupune ca este static, nu universul ... vai de cozonacul tau ...
Mda, dintre toate planetele, doar Pamantul e static, iar celelalte se misca fara probleme. Misto, nu?
Vechi 19.07.2011, 15:32:56
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
AlinB, ai mai zis de cateva ori acelasi lucru, ai un bagaj cam redus de cuvinte si expresii.
Ce ai "demonstrat" pana acum, poti sa sintetizezi ?
Nu de atatea ori cate ai spus "discovery" de parca cineva s-ar fi declarat fan macar.
Deci mai am pana te ajung din urma.

Ce am demonstrat?
Ca daca ti se strica ctrl-c/ctrl-v esti la fel de analfabet stiintific cat aia care fac emisiuni tampite pe discovery (poftim, vorbesc limba care iti place) :)
Vechi 19.07.2011, 15:36:03
neica_nimeni neica_nimeni is offline
Banned

Data înregistrării: 15.07.2011
Talking

Citat:
În prealabil postat de razvan_andrei Vezi mesajul
Ti-am demonstrat mai sus ca nu cere nicio viteza imposibila si ca galaxiile se deplaseaza cu o viteza mai mica decat 'c'.
Andrei, tu stii ce e aia o demonstratie ?
Mai Big-Beng, ipoteza cu universul in expansiune va apartine mai ametitule ...
Vechi 19.07.2011, 15:38:16
Banned

Talking

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
aia care fac emisiuni tampite pe discovery
Felicitari, in sfarsit ti-ai dat si tu seama ... sau ti-ai luat seama ?
Poti sa continui pe acceasi tema fara sa schimbi subiectul ?
Vechi 19.07.2011, 15:41:16
Banned

Talking

Citat:
Mda, dintre toate planetele, doar Pamantul e static, iar celelalte se misca fara probleme. Misto, nu?
Da mai, ai priceput pana la urma, ... centrul universului este ceva mic si static ...
Parca asa ceva scrie si in Biblie, ... in Facerea , si sfintii parinti cam tot asa au crezut ...

http://www.hexaimeron.ro/Hexaimeron/Facerea.html

Last edited by neica_nimeni; 19.07.2011 at 15:44:47.
Vechi 19.07.2011, 15:46:14
razvan_andrei's Avatar
Senior Member

Implicit

Mda, am priceput, numai ca, vezi tu, ipoteza ta este contrara tuturor teoriilor de pana acum. Faza cu eterul nu prea are relevanta, deoarece teoria relativitatii demonstreaza ca nu e nevoie de eter pt ca Pamantul sa se miste.

P.S.: astept noi jigniri. Multumesc.
Vechi 19.07.2011, 15:48:10
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
Andrei, tu stii ce e aia o demonstratie ?
Mai Big-Beng, ipoteza cu universul in expansiune va apartine mai ametitule ...
Aloooo!
Râdem, glumim dar nu părăsim incinta!
V-ați ținut de aceeași cărămidă la cutremur de îndrăznești să-i vorbești așa?
Vechi 19.07.2011, 15:52:48
Banned

Talking

Citat:
... teoria relativitatii demonstreaza ca nu e nevoie de eter pt ca Pamantul sa se miste... P.S.: astept noi jigniri. Multumesc.
Mai Andrei, ce demonstreza teoria relativitatii ??? Ca nu e nevoie de eter ca pamantul sa se miste ??? Refuz sa cred ca vorbesti despre "stiinta" fara sa ai cea mai mica legatura cu domeniul. Ai nevoie de ceva ajutor ... este clar ...
Vechi 19.07.2011, 15:57:18
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Aloooo!
Râdem, glumim dar nu părăsim incinta!
V-ați ținut de aceeași cărămidă la cutremur de îndrăznești să-i vorbești așa?
Gata, am terminat cu demonstratiile, am rezolvat-o cu invartirea Pamantului, hai sa ne dam rotunzi ... poate incepem sa ne si invartim un pic ... dar mai infranat asa ... sa nu se supere Luna pe noi, ca ne da "demonstratiile" peste cap.
Vechi 19.07.2011, 15:58:00
razvan_andrei's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Daca veti citi postarea anterioara, veti intelege cu cata gratie bate campii acest Andrei, un evolutionist ratacit pe saituri ortodoxe, fara busola si fara speranta de a intelege ce se intampla cu el ... este varza baiatul ... are mari dificultati de intelegere !

Cine a zis mai ca universul este static ? Esti bolnav ? Andrei, nu dormi , concentreaza-te, e momentul tau de glorie !
Pamantul se presupune ca este static, nu universul ... vai de cozonacul tau ...
Inteleg ca tu esti un ortodox adevarat, numai ca daca vrei sa arati oamenilor ca Biserica are mereu dreptate, nu incerca prin stiinta, nu se potriveste. Incearca prin vorbe bune, prin propovaduirea Cuvantului lui Dumnezeu. Nu-mi veni mie cu teoriile tale, ca nu tine. Am vorbit frumos cu tine, nu te-am jignit (am fost poate putin ironic, dar nu din rautate). Si cu ce m-am ales din asta? Am devenit 'evolutionist' peste noapte, sunt fara speranta (probabil viitorul meu e distrus), sunt deja leguma (si la prorpriu si la figurat - m-ai facut si bolnav, si 'varza'). Ma intreb cum de s-a intamplat asta? Si, mai ales, de unde stii tu toate astea despre mine?

Stii ce dovedesti printr-o asemenea atitudine? Ca cine nu crede exact ce spun preotii si Biserica, sunt inferiori, iar voi (sau o parte din voi, 'ortodocsii adevarati') sunteti buricul Pamantului. Stati chiar in varful lui, iar el sta static si nemiscat in centrul Universului. Cat de modest esti...

Last edited by razvan_andrei; 19.07.2011 at 16:02:41.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Teologia ortodoxa (patristica, academica) si stiinta (paradigma stiintifica actuala) Eugen7 Dogmatica 199 19.02.2013 19:40:14
Teologia de eliberare ignatiu Biserica Romano-Catolica 1 16.09.2012 22:31:47
Se foloseste religia ortodoxa de stiinta pentru promovarea binelui? AndyTh Teologie si Stiinta 9 26.03.2012 13:28:55
Pseudo-gene care nu sunt deloc pseudo flying Teologie si Stiinta 0 17.07.2010 08:09:32
intrebari despre teologia ortodoxa nell Despre Biserica Ortodoxa in general 14 09.09.2009 20:33:48