![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai ratat partea cu "Evolutionistii au creat acesta iluzie !"
Acest lucru este "posibil" in spatiul imaginar, definit cu mare grija de evolutionisti, in 3D este imposibil. Last edited by neica_nimeni; 19.07.2011 at 13:58:55. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Unde i = radical (-1)? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Andrei, daca tu stii ca "ca interactiunea dintre Pamant si Luna micsoreaza viteza" de rotatie a Pamantului in jurul axei proprii, e clar, meriti un premiu pentru noi descoperiri in domeniul stiintei. Asta da demonstratie: eu stiu,... asa zic eu, d-aia ! Felicitari !
|
|
||||
|
||||
![]()
:))) Nu am spus ca aceasta ipoteza este a mea, ci am gasit-o pe mai multe site-uri de stiinta. Acuma te-as intreba eu ceva: pe site-ul acela, hexaimeron.ro, drept dovada ca universul nu se misca este faptul ca daca ar fi adevarat, galaxiile s-ar deplasa cu viteze mai mari decat viteza luminii.(nu stiu cine afirma acest lucru: tu sau altii care au construit site-ul). Surpriza! Galaxiile nu se deplaseaza cu viteze mai mari decat viteza luminii, ci cu o viteza constanta, mai mica decat 'c'; in schimb, deplasarea aceasta a galaxiilor (mai mare decat 'c' - asa cum sustine site-ul tau-) se datoreaza expansiunii 'spatiu-timp' (cu o rata constanta).
Asadar, dovada sustinuta de hexaimeron.ro cum ca galaxiile se deplaseaza cu viteze mai mari decat 'c' (dovada folosita in ideea de a demonstra ca universul este static) este falsa. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu, este vorba de un semidoct cu o fixatie pentru "discovery" care incearca sa para destept aruncand pe fuga citate din lucruri pe care nici el nu le intelege.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
" ... Obiecție: În universul geocentric stelele îndepărtate ar trebui să înconjoare Pământul cu viteze exorbitante pentru a face o revoluție completă în 24 de ore. Cum este posibil? Aceasta este o intrebare pusa de majoritatea evolutionistilor geocentristilor, intelegi despre ce este vorba, nu este o afirmatie, este o obiectie, scrie mare ... intelegi diferenta ? Raspunsul la obiectia dat de cei de pe hexaimeron.ro este: Răspuns: Universul geocentric are un mediu numit eter care pătrunde în toate obiectele și este ceea ce se învârte în jurul Pământului, care este imobil. Potrivit lui Ernst Mach și Lense-Thirring, susținuți de către însuși Einstein, efectele gravitaționale ale unui sistem stelar în rotație în jurul unui Pământ staționar sunt exact aceleași ca și efectele gravitaționale ale unui Pământ rotativ într-un sistem stelar staționar. Stelele nu au nevoie de viteze uriașe pentru a călători așa cum ar fi necesar în universul heliocentric, ci ele sunt transportate într-un mediu eteric care satisface aproape toate cerințele de viteză. Cel ce se mișcă și poartă planetele și stelele este eterul. Aceasta înseamnă că, soarele, în raport cu eterul, nu se deplasează ci aproape că stă pe loc. Mișcarea independentă făcută de soare relativ la eter, îi va permite cu toate acestea să efectueze o traversare prin zodiac în fiecare an. Prin urmare, întrucât eterul se rotește o dată pe zi în jurul Pământului, soarele se rotește cu el, și va reveni la aproape aceeași poziție în fiecare zi, cu excepția faptului că acesta va fi cu 1/365 în urma celei din ziua anterioară. Cât despre restul astrelor, ele se rotesc de asemenea cu eterul și, prin urmare, ele nu se mișcă la viteze exorbitante, ci eterul se rotește. Având în vedere că eterul este de dimensiuni Planck, el poate face față la astfel de viteze. Pentru detalii complete referitoare la mișcarea soarelui accesați SOARELE Cu toate acestea, sistemul heliocentric solicită ca soarele să se miște prin galaxie cu 800.000 km/h, și ca galaxia Calea Lactee să se miște aproximativ de 100 de ori mai repede decât soarele în jurul grupurilor de alte galaxii, și ca celelalte galaxii îndepărtate să se deplaseze mai repede decât viteza luminii. Acum intrăm în domeniul științifico-fantastic! Astfel, sistemul heliocentric cere aceste viteze imposibile pentru stele. http://www.hexaimeron.ro/IntrebariFr...iintifice.html Andrei, iar incepi sa pui intrebari, ai terminat de demonstrat faptul ca Pamantul se invarteste in jurul propriei axe ? Mai incet cu intrebarile, tu care sustii ca Pamantul se invarteste, tu trebuie sa demonstrezi acest lucru, pricepi ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine a zis mai ca universul este static ? Esti bolnav ? Andrei, nu dormi , concentreaza-te, e momentul tau de glorie ! Pamantul se presupune ca este static, nu universul ... vai de cozonacul tau ... Last edited by neica_nimeni; 19.07.2011 at 15:22:14. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am mai vazut ca bagi la inaintare experimentul Michelson-Morley, spunand ca a reusit sa demonstreze existenta eterului. Din ce stiu, exprimentul este faimos tocmai pt ca rezultatul a fost nul. P.S.: vad ca te-am calcat pe coada:)) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce ai "demonstrat" pana acum, poti sa sintetizezi ? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teologia ortodoxa (patristica, academica) si stiinta (paradigma stiintifica actuala) | Eugen7 | Dogmatica | 199 | 19.02.2013 19:40:14 |
Teologia de eliberare | ignatiu | Biserica Romano-Catolica | 1 | 16.09.2012 22:31:47 |
Se foloseste religia ortodoxa de stiinta pentru promovarea binelui? | AndyTh | Teologie si Stiinta | 9 | 26.03.2012 13:28:55 |
Pseudo-gene care nu sunt deloc pseudo | flying | Teologie si Stiinta | 0 | 17.07.2010 08:09:32 |
intrebari despre teologia ortodoxa | nell | Despre Biserica Ortodoxa in general | 14 | 09.09.2009 20:33:48 |
|