![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnule Profet am si eu o intrebare...cred ca vi s-a mai pus aceasta intrebare. Carei confesiuni apartineti?
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar nu v-am raspuns deja? sunt un pensionar cititor al Scripturilor. Nu merg niciunde, nici nu as putea, deoarece sufar de guta la piciorul drept.
|
|
|||
|
|||
![]()
Faceti parte din miscarea religioasa penticostala unde a mers si Branham un timp, si anume "Jesus Only", care spun ca Fiul este Tatal? sau cum justificati? Fiul are autoritate peste Tatal sau Tatal are autoritate peste Fiul? ca nu m-ati lamurit.
|
|
|||
|
|||
![]()
Poza de la avatar va apartine?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu, dar v-am mai spus asta. Dumneavoastra nu aveti poza cu parintele Arsenie Boca?
|
|
||||
|
||||
![]()
Pot sa va intreb cine este domnul cu ochelari? Daca nu sunteti dumneavoastra probabil ca reprezinta ceva pentru dvs.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mie nu mi-ati spus...poate altcuiva ati spus...insa vad ca inclinatia dmv. este spre penticonstali...deci cred ca ar fi bine sa va dezvaluiti putin identitatea.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu! nu este spre penticostali, ii dispretuiesc total. Provin dintr-o familie de penticostali, insa nu mai merg demult la penticostali deoarece consider ca sunt cei mai mari escroci ! stiu multe despre ei, daca provin din familie de penticostali va dati seama ca toate dedesubturile imi sunt familiare!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? | lareine | Secte si culte | 812 | 25.03.2014 17:26:18 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Atitudinea fata de homosexuali | coralina | Generalitati | 218 | 14.08.2011 21:05:09 |
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism | Mihai. | Generalitati | 15 | 09.03.2007 19:37:18 |
|