![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar nu v-am raspuns deja? sunt un pensionar cititor al Scripturilor. Nu merg niciunde, nici nu as putea, deoarece sufar de guta la piciorul drept.
|
|
|||
|
|||
![]()
Poza de la avatar va apartine?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu, dar v-am mai spus asta. Dumneavoastra nu aveti poza cu parintele Arsenie Boca?
|
|
||||
|
||||
![]()
Pot sa va intreb cine este domnul cu ochelari? Daca nu sunteti dumneavoastra probabil ca reprezinta ceva pentru dvs.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu am curiozitati despre ce scrie acest nene. Dar prima data mi s-au oprit ochii pe antetul site-ului. "Suceava Evanghelica" peste Cetatea Sucevei?!?!?! De unde pana unde?! Constat ca baietii astia chiar studiaza. Aceasta asociere, probabil si altele, le da o oarecare greutate in fata naivilor. Last edited by Dumitru73; 16.02.2012 at 14:45:22. |
|
|||
|
|||
![]()
Intamplator am dat peste poza...si imi era tare cunoscuta - cea care este la avatar la domnul Profet. Uleiul nu sta niciodata la fundul paharului...
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, cu cea mai mare placere raspund intrebarii dvs.: este domnul Pavel Rivis Tipei. Ne cunoastem din copilarie, suntem oarecum prieteni, insa sincer acest domn este departe de credinta in Domnul Isus. I-am spus dar...degeaba. Banii pe care-i face pe spinarea enoriasilor sunt mai importanti.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mie nu mi-ati spus...poate altcuiva ati spus...insa vad ca inclinatia dmv. este spre penticonstali...deci cred ca ar fi bine sa va dezvaluiti putin identitatea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu! nu este spre penticostali, ii dispretuiesc total. Provin dintr-o familie de penticostali, insa nu mai merg demult la penticostali deoarece consider ca sunt cei mai mari escroci ! stiu multe despre ei, daca provin din familie de penticostali va dati seama ca toate dedesubturile imi sunt familiare!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? | lareine | Secte si culte | 812 | 25.03.2014 17:26:18 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Atitudinea fata de homosexuali | coralina | Generalitati | 218 | 14.08.2011 21:05:09 |
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism | Mihai. | Generalitati | 15 | 09.03.2007 19:37:18 |
|