Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.02.2012, 15:15:39
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Da,pai probabil identificarea tine de acea perioada din viata dumneavoastra pe care,cred ca v-o amintiti cu drag.
si da si nu, insa frecvent ma cuprind melancolii si imi chiar daca nu imi propun, imi amintesc cu nostalgie de trecut...
Reply With Quote
Vechi 16.02.2012, 15:17:12
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Si daca e adevarat ? Daca sta omul acasa ca e la pensie si se plictiseste ? A citit un pic are experientele lui si vrea sa discute. Care e problema ? Cata vreme nu a facut ceva grav care sa-l faca pe admin sa-l baneze care este problema ? Da, poate are idei gresite , poate nu-ti convin tie dar cate chestii se scriu aici care nu convin fiecaruia dintre noi ? Macar eu am vazut ca s-a ferit sa critice invatatura ortodoxa.Nu intotdeauna dar e dreptul lui sa creada ceea ce vrea sa creada.
Iuliu...citeste putin ceea ce am scris...eu acum nu m-am legat de ceea ce scrie....de mult nu mai fac asta pentru nu ma intereseaza (sunt niste subiecte care nu ma intereseaza)...fa si tu putin diferenta in ceea ce a scris dansul cu privire la prietenul lui si poza, vezi putin cine e cel din poza ...chiar nu am timp si chef sa o lungim...eu am vrut sa scot in evidenta ceva....daca vrei sa vezi e bine ...daca nu, nu. Eu am spus ce am avut de spus.
Reply With Quote
Vechi 16.02.2012, 15:18:52
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Scuze ca m-am rastit un pic dar pe mine ma supara mai mult cei care ne spun cum sant ei mantuiti sau ortodocsii care ar accepta orice ca sa denigreze BC de exemplu.Nu sant nici pe departe ecumenist dar hai sa fim corecti. Lasa omul sa-si scrie parerea atata vreme cat nu devine agresiv,explica-i ce te deranjeaza si da-i report daca ti se pare ca a sarit calul de prea multe ori.Asta cred eu.
Reply With Quote
Vechi 16.02.2012, 15:23:10
ovidiu b.
Guest

Implicit

Eu vorbesc una...tu o tii pe a ta...se pare ca vorbim limbi diferite...te-amm rugat sa citesti putin ultimul dialog dintre mine si el...se pare ca reusesti sa vezi diferenta...
Reply With Quote
Vechi 16.02.2012, 15:23:11
penticostalul penticostalul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.06.2011
Locație: Intru ceruri, în Hristos Iisus
Religia: Protestant
Implicit Nu doar erezie ci si hula impotriva Duhului Sfant

Citat:
În prealabil postat de ucenic Vezi mesajul
Domnule, cu dumneata nu voi mai sta de vorba pana ne te vei pocai de erezie.

Priviti aici erezia dumnealui:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...d=1#post429950
Consider ca userul „profetul de carton” este un caz standard al hulei impotriva Duhului Sfant.
El a hulit si continua sa huleasca. Cel mai probabil stie ca Duhul Sfant lucreaza prin miracole si in Biserica Penticostala dar el atribuie satanei aceste minuni. Userul „profetul de carton” nu este singurul care afirma ca in bisericile penticostale lucreaza satana dar convingerea mea e ca multi din cei care fac astfel de afirmatii nu stiu ca spun neadevaruri. Este o diferenta fundamentala.

Cei care nu stiu, NU sunt vinovati de hula. Dar cei care in mod constient si intentionat atribuie diavolului lucrarile pe care le face Duhul Sfant, hulesc impotriva Duhului Sfant.
In alte cuvinte comit pacatul de neiertat.

Acesta este exact cazul fariseilor care spuneau despre Domnul Isus ca „Omul acesta nu scoate dracii decât cu Beelzebul, domnul dracilor!” Matei 12:24. In acest context Domnul ne invata: „De aceea vă spun: orice păcat și orice hulă vor fi iertate oamenilor; dar hula împotriva Duhului Sfânt nu le va fi iertată.” Matei 12:31

Ura si impotrivirea „profetului” fata de toate bisericile, in general, si fata de penticostali si reinnoirea carismatica in special, nu este intamplatoare. Se pare ca el nu se mai poate pocai, nu reuseste sa mai mearga in nicio biserica pe motiv ca (pentru el) toate bisericile au doctrine false si demonice.

Rareori mi-a fost dat in viata sa vad manifestata hula impotriva Duhului Sfant dar se pare ca „profetul de carton” este unul din cazurile clare in care s-a savarsit acest pacat.

Daca mai este posibila salvarea, Domnul sa se indure de sufletul lui!

Last edited by penticostalul; 16.02.2012 at 15:54:40.
Reply With Quote
Vechi 16.02.2012, 15:24:14
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Iuliu...citeste putin ceea ce am scris...eu acum nu m-am legat de ceea ce scrie....de mult nu mai fac asta pentru nu ma intereseaza (sunt niste subiecte care nu ma intereseaza)...fa si tu putin diferenta in ceea ce a scris dansul cu privire la prietenul lui si poza, vezi putin cine e cel din poza ...chiar nu am timp si chef sa o lungim...eu am vrut sa scot in evidenta ceva....daca vrei sa vezi e bine ...daca nu, nu. Eu am spus ce am avut de spus.
Eu inteleg ca are o problema cu penticostalii si atunci a folosit o poza a unuia si a scris "profetul de carton " .E treaba lui si el o sa raspunda.Daca eu postez acum un video de pe youtube cu fratele X ca habar nu am cum ii cheama, dar sa zicem ca-i ala care a predicat in biserica noastra si scriu "Uite un profet de 2 lei " nu e acelasi lucru ? Nu a folosit poza ca sa agate fete si nici nu a facut prozelitism pe aici. Daca profetul de carton real se considera jignit sa-l dea in judecata.Ce treaba am eu ? Fiecare pune ce poza vrea pe net.El macar nici nu a schimbat numele,daca downloadezi poza o sa vezi ca are numele predicatorului ala.Sa fie sanatosi amandoi.
Reply With Quote
Vechi 16.02.2012, 15:38:36
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ucenic Vezi mesajul
Sa mut muntii? Nu. Dar credinta mea in Cel Imi este Dumnezeu si Mantuitor a miscat inima Lui, iar El a raspuns rugaciunilor mele. La multe dintre ele.

Rugaciunea mea facuta cu credinta nu a mutat muntii Lui ci a miscat inima Lui. De multe ori.
fara suparare, dar expresia ,,a miscat inima Lui'' este exagerata si falsa. OK,a fost facuta cu credinta, dar sa zici ca a miscat inima Infinitului (in repetate randuri) cand ea nu poate misca muntii e aiurea. sa zici ca ,,am facut o rugaciune cu credinta, iar in bunatatea Lui, Dumnezeu mi-a raspuns rugaciunii'' merge,dar mai mult devine ridicol.
Vechi 16.02.2012, 15:45:02
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Consider ca userul „profetul de carton” este un caz standard al hulei impotriva Duhului Sfant.
El a hulit si continua sa huleasca.
Ce consideri dumneata, nu ma intereseaza pe mine! provin din familie de penticostali si stiu mult mai bine ca dumneata despre ce e vorba in acest cult, si am dovezi, domnule, pe care o sa le prezint chiar aici!

Cititi aici documente originale, aflate in posesia mea, despre cum conducerea penticostala, aservita comunistilor, au persecutat pe cei care aveau darul Duhului Sfant, interzicand lucrarile sfinte!
Sunteti condusi de diavolul! dar dumneata esti orb si nu vezi mai departe de 2 metri!!!! Biserica lui Cristos nu poate avea conducatori demonici! Stiu prea bine in ce ape se scalda penticostalii, nu ma inveti dumneata pe mine! Iar ca sa afirmi ca eu hulesc Duhul Sfant, mare tupeu iti trebuie si Domnul o sa te judece pentru aceste indrazneli! stai pe treaba dumitale si vezi-ti de ale dumitale, nu mai judeca pe altii!

Last edited by Profetul de carton; 16.02.2012 at 15:47:15.
Reply With Quote
Vechi 16.02.2012, 15:48:50
Banned

Implicit

Reply With Quote
Vechi 16.02.2012, 15:57:19
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul
fara suparare, dar expresia ,,a miscat inima Lui'' este exagerata si falsa. OK,a fost facuta cu credinta, dar sa zici ca a miscat inima Infinitului (in repetate randuri) cand ea nu poate misca muntii e aiurea. sa zici ca ,,am facut o rugaciune cu credinta, iar in bunatatea Lui, Dumnezeu mi-a raspuns rugaciunii'' merge,dar mai mult devine ridicol.
Dumnezeu nu este o fiinta cu orgolii,caracteristice omului.Nu ne priveste din inaltimea tronului Sau ca pe niste catei de pripas,peste care isi revarsa mila din cand in cand.Aduceti-va aminte de icoana in care Iisus sta in fata usii unei case,smerit,batand incetisor,iar clanta este doar pe inauntrul casei.Aduceti-va aminte ca atat de mult iubeste Dumnezeu omul,incat l-a dat pe unicul Sau fiu in lume,desi avea sa moara pe cruce.
Poate ca acest om chiar a simtit in rugaciunea sufletului sau ca "a miscat inima Lui"...nu are cum sa fie nici exagerat si nici fals,pentru ca taina inimii doar Dumnezeu o cunoaste,deci cum putem noi sa ne dam cu parerea despre ce a trait altcineva in inima lui?
Oricine se roaga din suflet poate misca inima Lui Dumnezeu,primi raspuns si poate trai miracole in viata sa,indiferent de ce religie apartine.
Eu din pacate,am ajuns la concluzia ca noi oamenii,mai mult vorbim,filosofam si ne batem in orgolii pe teme religioase,decat incercam sa traim realitatea divina.Iar cand un altul,mai ales si strain de religia noastra,ne spune ca a trait o astfel de experienta in sufletul sau...ne uitam la el ori ca la un impertinent,eretic ori ca la unul mai sarac cu duhul...

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? lareine Secte si culte 812 25.03.2014 17:26:18
Atitudinea fata de atei anisoara Generalitati 7 07.11.2013 10:17:23
Atitudinea fata de homosexuali coralina Generalitati 218 14.08.2011 21:05:09
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism Mihai. Generalitati 15 09.03.2007 19:37:18