![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
El a hulit si continua sa huleasca. Cel mai probabil stie ca Duhul Sfant lucreaza prin miracole si in Biserica Penticostala dar el atribuie satanei aceste minuni. Userul „profetul de carton” nu este singurul care afirma ca in bisericile penticostale lucreaza satana dar convingerea mea e ca multi din cei care fac astfel de afirmatii nu stiu ca spun neadevaruri. Este o diferenta fundamentala. Cei care nu stiu, NU sunt vinovati de hula. Dar cei care in mod constient si intentionat atribuie diavolului lucrarile pe care le face Duhul Sfant, hulesc impotriva Duhului Sfant. In alte cuvinte comit pacatul de neiertat. Acesta este exact cazul fariseilor care spuneau despre Domnul Isus ca „Omul acesta nu scoate dracii decât cu Beelzebul, domnul dracilor!” Matei 12:24. In acest context Domnul ne invata: „De aceea vă spun: orice păcat și orice hulă vor fi iertate oamenilor; dar hula împotriva Duhului Sfânt nu le va fi iertată.” Matei 12:31 Ura si impotrivirea „profetului” fata de toate bisericile, in general, si fata de penticostali si reinnoirea carismatica in special, nu este intamplatoare. Se pare ca el nu se mai poate pocai, nu reuseste sa mai mearga in nicio biserica pe motiv ca (pentru el) toate bisericile au doctrine false si demonice. Rareori mi-a fost dat in viata sa vad manifestata hula impotriva Duhului Sfant dar se pare ca „profetul de carton” este unul din cazurile clare in care s-a savarsit acest pacat. Daca mai este posibila salvarea, Domnul sa se indure de sufletul lui! Last edited by penticostalul; 16.02.2012 at 15:54:40. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? | lareine | Secte si culte | 812 | 25.03.2014 17:26:18 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Atitudinea fata de homosexuali | coralina | Generalitati | 218 | 14.08.2011 21:05:09 |
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism | Mihai. | Generalitati | 15 | 09.03.2007 19:37:18 |
|