![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Pacat ca oamenii nu inteleg cat de daunator este fumatul decat in momentul in care boala le bate la usa. Daca mai sunt si cazuri in care desi li s-a comunicat ca trebuie sa inceteze, altfel ei vor muri si se continua sa se fumeze, aici vorbim de nebunie.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajuta ! |
|
|||
|
|||
![]()
M-am grabit sa scriu si nu am vazut greseala de exprimare: voiam sa zic: "DE multe obiceiuri rele putem scapa"
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca incercati sa convingeti pe cineva faceti-o cu multa rabdare, blandete, dragoste si determinare. Dar cel mai bine este sa il lasati pe Domnul Dumnezeu sa lucreze caci cel mai mare lucru pe care il puteti face pentru fumatori este sa va rugati sa ii lumineze Domnul si Maica Domnului.
|
|||
|
|||
![]()
Vai, ma consider norocoasa in confrunt acestor persoane care au avut probleme cu tigarile. Eu nu am fumat niciodata si nu suport chiar fumul, am de multe ori discutii cu taicamiu care se plimba cu tigara prin casa si umpla aerul cu fumul ala inecacios.
Am totusi o singura dipendenta: spray nasal. Of nu reusesc sa respir pe nas fara medicamentul ala noaptea, si daca nu-l iau raman treaza si nu pot lua somn. Sunt mai mult de 8 luni de cand stau asa, de la ultima raceala. Totusi Craciunul trecut am venit in Romania, si cine stie de ce, dar nu mi-a trebuit spray-ul pentru toata vacanta. Cum m-am intors in Italia, cum iara nas infundat. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
acest lucru l-am facut in noaptea de duminica lasatului secului pt. inceputul postului sf.Apostoli Petru si Pavel,adica l-am rugat cu toata puterea mea sufleteasca pe dragul si bunul Parinte Arsenie Boca sa ma ajute sa las tigarile si credeti-ma ca le-am lasat din acea noapte,la ora 23,50 aprox. a fost ultimul cartus al necuratului,da atunci m-am schimbat putin cate putin cu ajutorul Sfantului Parinte Arsenie Zian Boca(am inceput sa merg des la Mormantul Sfintiei Sale situat in Sfanta Manastire Prislop din jud.Hunedoara)--incepeti dragilor si cititi cartile Parintelui pe care le gasiti in pangarele bisericilor sau chiar in librarii,unora dintre voi le va schimba viata in bine,Dumnezeu sa binecuvanteze aceasta gura de rai numita Romania si poporul ortodox crestin
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multa sanatate! |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru nasul infundat incearca Sfantul Maslu. Iertati-ma.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fumatul si Impartasania | Don_Juan | Impartasania (Taina Euharistiei) | 194 | 29.04.2012 14:58:35 |
Fumatul din narghilea e pacat? | Stefan500 | Generalitati | 36 | 28.08.2011 15:01:30 |
fumatul | marius.b. | Generalitati | 29 | 17.08.2011 20:08:11 |
Fumatul | CojocariPavel | Intrebari utilizatori | 16 | 18.03.2010 17:49:57 |
epilepsia: o boala obisnuita sau o boala demonica? | pacifistul | Generalitati | 4 | 18.05.2008 21:24:49 |
|