Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.08.2010, 02:23:57
Bast-et Bast-et is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2010
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Bast-et
Implicit

Vai, ma consider norocoasa in confrunt acestor persoane care au avut probleme cu tigarile. Eu nu am fumat niciodata si nu suport chiar fumul, am de multe ori discutii cu taicamiu care se plimba cu tigara prin casa si umpla aerul cu fumul ala inecacios.
Am totusi o singura dipendenta: spray nasal. Of nu reusesc sa respir pe nas fara medicamentul ala noaptea, si daca nu-l iau raman treaza si nu pot lua somn. Sunt mai mult de 8 luni de cand stau asa, de la ultima raceala.
Totusi Craciunul trecut am venit in Romania, si cine stie de ce, dar nu mi-a trebuit spray-ul pentru toata vacanta. Cum m-am intors in Italia, cum iara nas infundat.
Reply With Quote
Vechi 24.08.2010, 04:00:18
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bast-et Vezi mesajul
Vai, ma consider norocoasa in confrunt acestor persoane care au avut probleme cu tigarile. Eu nu am fumat niciodata si nu suport chiar fumul, am de multe ori discutii cu taicamiu care se plimba cu tigara prin casa si umpla aerul cu fumul ala inecacios.
Am totusi o singura dipendenta: spray nasal. Of nu reusesc sa respir pe nas fara medicamentul ala noaptea, si daca nu-l iau raman treaza si nu pot lua somn. Sunt mai mult de 8 luni de cand stau asa, de la ultima raceala.
Totusi Craciunul trecut am venit in Romania, si cine stie de ce, dar nu mi-a trebuit spray-ul pentru toata vacanta. Cum m-am intors in Italia, cum iara nas infundat.
Trateaz-o Baste-to pina nu se cronicizeaza. S-ar putea sa fie un inceput de astm...sau reactii alergice la ceva ce ai prin casa, praf, fum, etc
Reply With Quote
Vechi 24.08.2010, 14:29:43
costache marilena
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bast-et Vezi mesajul
Pt nasul infundat incearca un medicament antialergic (Aerius, de ex). Renunta la spray-ul nazal. Da dependenta.
Multa sanatate!
Reply With Quote
Vechi 24.08.2010, 14:31:27
TreciLaRugaciune TreciLaRugaciune is offline
Member

Data înregistrării: 24.08.2010
Implicit

Pentru nasul infundat incearca Sfantul Maslu. Iertati-ma.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fumatul si Impartasania Don_Juan Impartasania (Taina Euharistiei) 194 29.04.2012 14:58:35
Fumatul din narghilea e pacat? Stefan500 Generalitati 36 28.08.2011 15:01:30
fumatul marius.b. Generalitati 29 17.08.2011 20:08:11
Fumatul CojocariPavel Intrebari utilizatori 16 18.03.2010 17:49:57
epilepsia: o boala obisnuita sau o boala demonica? pacifistul Generalitati 4 18.05.2008 21:24:49