Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.06.2016, 17:44:20
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil Vezi mesajul
Homostupidusincorigibillus a aflat, iata, protectie la homoevlaviosuselectronicus, subramura rezonnabillus.
Acum, ca ai primit aprecierile si incurajarile celor ce te sustin de obicei, poti reveni la jigniri. Probabil ti-a trecut prin minte o mica umbra de indoiala, ca poate ai gresit cu ceva vreodata. Dar ei te-au linistit, nu ai gresit cu nimic, e normal sa jignesti si sa ii persiflezi pe altii (probabil o merita si inca nu s-a demonstrat, dar e posibil sa fie o rasa inferioara decat tine). Dimpotriva, e vina lor ca sunt prea sensibili, ca nu inteleg valoarea educativa a epitetelor si bataii de joc, ca nu apreciaza faptul ca un om de o asa valoare i-a atins cu un cuvant si a privit in jos, la ei.
Trebuie sa ma scuz, eu nu vreau sa primesc cuvantul "stupid" (poate sunt anormal si il gasesc deranjant), dar inteleg ca pe CristianR si Dragos nu i-ar deranja. Ei au spus ca e ceva normal si cred ca ar fi extrem de incantati de un asa cuvant adresat lor. Daca ar fi deranjati inseamna ca si-ar contrazice convingerile exprimate in mesajul de mai sus. Sper sa nu se supere, e doar o ironie la adresa mesajului lui CristianR (aprobat de Dragos), pentru a le deschide ochii.
Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil Vezi mesajul
Sa uram succes tuturor mutantilor, incrancenati in eroica lor incercare de a strica pe mai departe orice urma de haz si de noima pe aceste meleaguri forumistice.
Ei, acum ar trebui sa plangem ca nu te mai poti distra pe seama altora si ca nu-i mai poti jigni. Nu am vrea sa devenim pietisti. Uite, ma gandeam sa plec eu, dar m-am rugat inainte si uite ca s-a intampalt altceva. Dar poate poti deveni un om bun si nu trebuie sa pleci. De exemplu pe Cristian nu l-am vazut sa jigneasca sau sa fie agresiv, deci se poate si asa, exista viata si dupa rautate. Sau mandria e prea mare?