Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.02.2012, 01:11:32
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Da,desigur,pentru pacatele mele trebuie sa platesc intrare la biserica? Iar daca nu o fac sa nu am acces in casa Domnului? Hmm... nu prea cred sa practice Dumnezeu astfel de "pedepse" si nu vad ce bucurie as putea gasi in asta.
Faceam referire in general la "dusuri" si nu neaparat la cele pe care tu le-ai inteles - de intrarea in biserica/manastire - la care eu nu am facut referire. Si ca sa-ti raspund si problemei tale: da frate plateste daca asta ti se cere, "da-i Cezarului ce e al Cezarului..." Asta probabil ti s-a intamplat prin Moldova. Banii care se strang pe la acele manastiri sunt pentru intretinere - ele sunt si puncte turistice - si au pus o taxa fiind foarte multi turisti. Poate li se impune si lor sa perceapa taxele. Sunt sigur ca doar fac ascultare, poate chiar pentru a nu pierde locul de rugaciune. Sunt convins insa daca mergi si nu cu ce plati si le explici frumos, ti se ingaduie sa intri totusi in manastire. Acolo dupa cum ai observat sunt pictate manastirile si in exterior si necesita restaurarea lor. Nu cred ca are rost sa ne trantim de lucruri dinastea marunte - vor veni vremuri si mai grele - ne vor pune taxe astia peste toate de nici loc de rugaciune nu vom mai avea. Asa ca sa ne multumim pana mai avem aceste locuri minunate cu taxele lor cu tot. Dupa cum spuneam, conteaza foarte mult cu ce gand mergi la o manastire, ispitele sunt multe, insa noi sa fim cu bagare de seama.
Esti simpatic, mai Raoul. Dumnezeu sa te miluiasca si Maica Domnului sa te ocroteasca!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
rugaciunea Parintelui Arsenie Boca clujeanul33 Rugaciuni 3 30.11.2010 16:57:10
100 de ani de la nasterea parintelui Arsenie Boca laurschepsis Generalitati 14 29.09.2010 14:51:03
100 de ani de la nasterea Parintelui Arsenie Boca cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 0 20.09.2010 22:22:55
cuvinte alese ale Parintelui Arsenie Boca clujeanul33 Generalitati 4 03.05.2010 12:08:12
Profetia pictata a parintelui Arsenie Boca eodor nastasa Generalitati 1 06.04.2010 14:35:50