![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Este adevarat ca nu a fost un acord din partea detinutilor, dar nici in prezent nu cred ca pecetea va fi pusa fara ca oamenii sa nu stie despre ce e vorba. Si nu, nu au fost cipuri. Au fost alte unelte de torturare si distrugere fizica si psihica a oamenilor. A fost un experimanet psihologic. Victima sa se transforme in criminal.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=mekahekaleka;495594][quote=antoniap;495592]
Citat:
http://www.razbointrucuvant.ro/2007/...si-multi-orbi/ |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Care numar are ca semn 666? Citat:
Citat:
Sunt mai prosti decat cei "de alte confesiuni"? Citat:
Citat:
CNP -ul se incadreaza aici? Citat:
Ca sa vezi..
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 14.01.2013 at 11:06:37. |
|
||||
|
||||
![]() În alt loc. Nu ți-e dat ție să știi!
|
|||
|
|||
![]()
Și dacă a terminat Teologia crezi că intră în rândul sfinților? Poți termina Teologia și să devii ateu.
|
|
||||
|
||||
![]()
Relevanța întrebării fiind... care?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() și se mai mira Ioana că nu a văzut pe nimeni cu atitudine favorabilă cipului sau că acesta n-ar avea influență duhovnicească! însuși părintele Papacioc spune că miroase a 666, dar e mai bine să dăm cu parfum , să punem brăduți să acopere ce ne deranjează... în final, chiar părintele susține că nu suntem proști! dar e bine că se aruncă cu lături în preoți chiar de "credincioși"... n-ar fi chiar prima dată!! vai nouă, ce nație de nemți! ![]() |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
E propia lor alegere, nimeni nu i-a obligat să o facă. Dar asta nu înseamnă că dacă ție așa ți se pare că e corect, eu trebuie să mă conformez dorinței tale. Poate îmi respecți alegerea și treci pese detaliile tale subiective. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by ovidiu b.; 14.01.2013 at 12:27:55. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 01:34:06 |
Religie alternativa | CristanN29 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 25.11.2010 12:05:42 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 12:58:53 |
|