![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
În ce mă privește, n-am vrut să-mi bat joc de nimeni și îmi cer iertare dacă așa s-a înțeles.
|
|
||||
|
||||
![]()
Trebuie să recunosc că au avut concursul meu. Nu l-am dus, dar l-am ținut.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
scanner ? |
|
||||
|
||||
![]()
Se pare că sunt cam ignorant în materie. Nu știu să-ți răspund. Pot doar să-ți spun că a fost implantat interscapular, printr-o injecție cu o seringă destul de mică.
|
|
|||
|
|||
![]()
Faptul că nu împărtășesc aceleași idei (informații) nu înseamnă dispreț față de persoana care le postează. Îmi cer iertare dacă s-a înțeles altceva.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Astea o sa fie puse in curand si pe alimente, astfel incat sa nu mai stai la doamna de la casa sa treaca fiecare produs prin scannerul ala.Vei trece direct cu caruciorul de cumparaturi prin niste scanere care automat scaneaza cipurile RFID din produse,(oricare ar fi ele) si alea transmit informatii la baza de date a magazinului, de unde se incarca preturile, astfel incat la iesirea din scaner cu caruciorul vei avea total_factura. Pana in 2020, meseria de casier va fi desfiintata. |
|
||||
|
||||
![]()
Îți dai seama ce se va întâmpla dacă, din neatenție, le vom înghiți? :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Yep, am si eu acelasi sentiment, se inainteaza, incet dar sigur, spre disparitia unor job-uri care pot fi acoperite tehnologic in baza unor costuri mai mici.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stii, alea deja cantarite.Cartofi la 5Kg gata deja in punga,...etc. Bine ca sa se intample asta, un cip RFID ar trebuie sa coste sub 1 RON sau cel mult 1 RON. Citat:
un astfel de sistem. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Concomitent, se doreste sa se ajunga la utilizarea unui singur card, prin cumularea permisului, a cardului de sanatate, a cartii de identitate, a cardurilor bancare etc. Ecumenismul, de asemenea, lucreaza ca toate religiile sa devina una singura si la instalarea antihristului. Imi aduc aminte ca, la inceputul anilor `90, citeam intr-o brosura despre codurile de bare, despre carduri si despre "fiara de la Bruxelles" - din care nu intelegeam nimic, dar care acum sunt atat de clare. intai cnp-ul - nimic grav apoi codul de bare aplicat pe produse - nimic grav apoi cardurile - nimic grav (dar toate acestea sunt etape premergatoare - pe care acum ni le explicam ca facand parte din progresul tehnologiei informationale, nimic altceva - dar care au un scop final, bine stabilit) indosarierea persoanelor intr-o baza de date uriasa si in loc sa avem 5-7-10-n carduri - vom opta pentru unul singur care sa le contina pe toate dar, pentru ca exista riscul furtului sau pierderii cardului, se va ajunge la introducerea "la purtator" a unui micro-cip care sa contina toate datele, accesul facil la conturi si tot tacamul - cea mai sigura varianta, "o bijuterie". Iar cine nu merge cu valul....?! Va trebui sa alegem intre Hristos si sistemul condus de antihrist - cu tot ce reprezinta: casa, masina, serviciu, hrana, haine, scoala etc. "16. Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. 17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei." (Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul, 13) Last edited by crinrin; 24.01.2015 at 13:26:30. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 01:34:06 |
Religie alternativa | CristanN29 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 25.11.2010 12:05:42 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 12:58:53 |
|