Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.01.2015, 12:24:08
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

În ce mă privește, n-am vrut să-mi bat joc de nimeni și îmi cer iertare dacă așa s-a înțeles.
Reply With Quote
Vechi 24.01.2015, 12:25:22
CristianR's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de oaie_cugetatoare Vezi mesajul
Cum adica ti-au cipuit cainele ? Nu l-ai dus tu la cipuit ?
Trebuie să recunosc că au avut concursul meu. Nu l-am dus, dar l-am ținut.
Reply With Quote
Vechi 24.01.2015, 12:26:54
oaie_cugetatoare oaie_cugetatoare is offline
Banned

Data înregistrării: 31.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Trebuie să recunosc că au avut concursul meu. Nu l-am dus, dar l-am ținut.
E cip RFID ? Sau din ala de trece cu scannerul pe cip si ala raspunde la
scanner ?
Reply With Quote
Vechi 24.01.2015, 12:32:23
CristianR's Avatar
Senior Member

Implicit

Se pare că sunt cam ignorant în materie. Nu știu să-ți răspund. Pot doar să-ți spun că a fost implantat interscapular, printr-o injecție cu o seringă destul de mică.
Reply With Quote
Vechi 24.01.2015, 12:33:20
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de crinrin Vezi mesajul
Asa ar fi frumos, dar pana acum n-am vazut decat bataie de joc la adresa unei persoane care posteaza articole informative despre cip-uri si ecumenism.
Faptul că nu împărtășesc aceleași idei (informații) nu înseamnă dispreț față de persoana care le postează. Îmi cer iertare dacă s-a înțeles altceva.
Reply With Quote
Vechi 24.01.2015, 12:40:59
Banned

Implicit

Citat:
Se pare că sunt cam ignorant în materie. Nu știu să-ți răspund. Pot doar să-ți spun că a fost implantat interscapular, printr-o injecție cu o seringă destul de mică.
RFID cip.
Astea o sa fie puse in curand si pe alimente, astfel incat sa nu mai stai la doamna
de la casa sa treaca fiecare produs prin scannerul ala.Vei trece direct cu
caruciorul de cumparaturi prin niste scanere care automat scaneaza cipurile
RFID din produse,(oricare ar fi ele) si alea transmit informatii la baza de date
a magazinului, de unde se incarca preturile, astfel incat la iesirea din scaner
cu caruciorul vei avea total_factura.

Pana in 2020, meseria de casier va fi desfiintata.
Reply With Quote
Vechi 24.01.2015, 12:47:10
CristianR's Avatar
Senior Member

Implicit

Îți dai seama ce se va întâmpla dacă, din neatenție, le vom înghiți? :)
Reply With Quote
Vechi 24.01.2015, 12:47:12
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de oaie_cugetatoare Vezi mesajul
Pana in 2020, meseria de casier va fi desfiintata.
Yep, am si eu acelasi sentiment, se inainteaza, incet dar sigur, spre disparitia unor job-uri care pot fi acoperite tehnologic in baza unor costuri mai mici.
Reply With Quote
Vechi 24.01.2015, 13:01:18
Banned

Implicit

Citat:
Îți dai seama ce se va întâmpla dacă, din neatenție, le vom înghiți? :)
Pai n-ai cum.Pt ca vor fi puse intr-un vestibul al pungii in care vin produsele.
Stii, alea deja cantarite.Cartofi la 5Kg gata deja in punga,...etc.

Bine ca sa se intample asta, un cip RFID ar trebuie sa coste sub 1 RON sau
cel mult 1 RON.

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Yep, am si eu acelasi sentiment, se inainteaza, incet dar sigur, spre disparitia unor job-uri care pot fi acoperite tehnologic in baza unor costuri mai mici.
Da, a fost mai demult o conferinta pe care Microsoft a sustinut-o in 2005, in care aratau cum arata in versiune alfa
un astfel de sistem.
Reply With Quote
Vechi 24.01.2015, 13:08:03
crinrin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Poate ne spui si noua un argument solid pentru care trebuie sa luptam impotriva cipurilor. In siruri nesfarsite de discutii nici un cipofob nu a fost in stare sa aduca unul.
Care este sursa cipofobilor stim deja: halucinatiile unor sectanti. Dar se pare ca "ortodocsii" cipofobi ignora asta. Ignora si "nu ceea ce intra in gura spurca pe om, ci ceea ce iese". Deci ca nu cipul, indiferent cat de daunator ar fi este problema, ci cum traim noi.
Din cate observ, mergem cu valul si, pe masura ce lucrurile avanseaza, ne va fi din ce in ce mai greu sa ne rupem de sistem. Un sistem care constrange, monitorizeaza si strange informatii pentru ca in final sa se ajunga la indosarierea tuturor persoanelor. In acest sens, se actioneaza progresiv, parcurgandu-se distante mari cu pasi mici si repezi.

Concomitent, se doreste sa se ajunga la utilizarea unui singur card, prin cumularea permisului, a cardului de sanatate, a cartii de identitate, a cardurilor bancare etc.

Ecumenismul, de asemenea, lucreaza ca toate religiile sa devina una singura si la instalarea antihristului.

Imi aduc aminte ca, la inceputul anilor `90, citeam intr-o brosura despre codurile de bare, despre carduri si despre "fiara de la Bruxelles" - din care nu intelegeam nimic, dar care acum sunt atat de clare.

intai cnp-ul - nimic grav
apoi codul de bare aplicat pe produse - nimic grav
apoi cardurile - nimic grav

(dar toate acestea sunt etape premergatoare - pe care acum ni le explicam ca facand parte din progresul tehnologiei informationale, nimic altceva - dar care au un scop final, bine stabilit)

indosarierea persoanelor intr-o baza de date uriasa
si in loc sa avem 5-7-10-n carduri - vom opta pentru unul singur care sa le contina pe toate dar, pentru ca exista riscul furtului sau pierderii cardului, se va ajunge la introducerea "la purtator" a unui micro-cip care sa contina toate datele, accesul facil la conturi si tot tacamul - cea mai sigura varianta, "o bijuterie".

Iar cine nu merge cu valul....?!

Va trebui sa alegem intre Hristos si sistemul condus de antihrist - cu tot ce reprezinta: casa, masina, serviciu, hrana, haine, scoala etc.

"16. Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei." (Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul, 13)

Last edited by crinrin; 24.01.2015 at 13:26:30.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sanatate Mosh-Neagu Postul 255 30.07.2017 13:46:00
o rugaciune pentru sanatate maria32 Umanitare 34 09.07.2015 16:05:09
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate dorinastoica14 Despre Biserica Ortodoxa in general 134 26.11.2012 01:34:06
Religie alternativa CristanN29 Despre Biserica Ortodoxa in general 8 25.11.2010 12:05:42
Rugaciune pentru Sanatate t_a_pirvu Umanitare 4 15.09.2010 12:58:53