![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Se pare că sunt cam ignorant în materie. Nu știu să-ți răspund. Pot doar să-ți spun că a fost implantat interscapular, printr-o injecție cu o seringă destul de mică.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Astea o sa fie puse in curand si pe alimente, astfel incat sa nu mai stai la doamna de la casa sa treaca fiecare produs prin scannerul ala.Vei trece direct cu caruciorul de cumparaturi prin niste scanere care automat scaneaza cipurile RFID din produse,(oricare ar fi ele) si alea transmit informatii la baza de date a magazinului, de unde se incarca preturile, astfel incat la iesirea din scaner cu caruciorul vei avea total_factura. Pana in 2020, meseria de casier va fi desfiintata. |
|
||||
|
||||
![]()
Îți dai seama ce se va întâmpla dacă, din neatenție, le vom înghiți? :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stii, alea deja cantarite.Cartofi la 5Kg gata deja in punga,...etc. Bine ca sa se intample asta, un cip RFID ar trebuie sa coste sub 1 RON sau cel mult 1 RON. Citat:
un astfel de sistem. |
|
|||
|
|||
![]()
Yep, am si eu acelasi sentiment, se inainteaza, incet dar sigur, spre disparitia unor job-uri care pot fi acoperite tehnologic in baza unor costuri mai mici.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 01:34:06 |
Religie alternativa | CristanN29 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 25.11.2010 12:05:42 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 12:58:53 |
|