Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.07.2011, 11:46:04
rezadiniran rezadiniran is offline
Banned

Data înregistrării: 05.04.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
E evident ca noi scriem si spunem Iisus, pentru ca asa a hotarat BOR si e Biserica nostra, de care ascultam.
Are logica ce spuneti.

Eu am fost intrigat de acel savantlik numerologic in care Iisous = 888 si cand scoti o litera ajungi la erezie dar daca scoti alta litera esti OK. Era o argumentare fariseica, cu doua masuri:
Cand scriu ereticii papistasi numerele au o importanta cosmica. Iisous ≠ Isus = erezie grava
Cand scriu eu, numerele n-au o importanta pentru ca noi talcuim spiritual. Astfel ca Iisous ≠ Iisus = nici o erezie
Dar pana la urma si-a dat seama si dl. Alexandru ca argumentul numerologic este invalid:
Citat:
În prealabil postat de ALEXANDRU ANASTASIU Vezi mesajul
Numerele nu sunt valabile în limba română, pentru că literele în limba română nu au corespondent numeric...
Reply With Quote

Tags
batjocorirea lui iisus, iisus sau isus

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
scrie undeva in biblie de reincarnare? annajanette Generalitati 144 27.12.2013 20:00:51
Autopsier -unde scrie in Biblie despre el ? elenavioletacocos Slujba inmormantarii 8 05.11.2012 01:48:09
E adevarat ce e scrie in urmatoarea carte? tinutza Biserica Romano-Catolica 23 28.05.2012 18:43:43
PR. IUSTIN PARVU SCRIE PATRIARHULUI SI SF. SINOD!! orthodoxis Stiri, actualitati, anunturi 13 04.06.2008 23:55:17