Citat:
În prealabil postat de citystar
Nu inteleg un lucru: ca sa ti se intample ceva rau, de lunga durata, nu trebuie sa faci nimic. (De ex poti sa suferi de copilarie nefericita, sau alte boli, fara ca tu sa faci nimic. raul vine de la sine. si fara sa te poti impotrivi, mai ales in copilarie). Dar ca sa ti se intample ceva bine, trebuie sa depui eforturi supranturale. La propriu, nu la figurat. Pentru un tanar timid trebuie eforturi supranaturale sa vorbeasca cu o fata. Cceilalti, netimizi, eventual necredinciosi, nu trebuie sa depuna nici un efort ca sa vorbeasca cu o fata. Puntru ceilalti totul vine de la sine si e natural.
Un om ramas virgin si singur la 25 de ani, fara prieteni/prieten, nu mai are nici o sansa sa-si recupereze viata. Zic asta din experienta, sunt virgin la 31 de ani.
|
Salut Citystar.Sincer,imi pare rau pentru ceea ce ti se intampla.As putea sa te ajut cu cateva sfaturi bune,zic eu,dar mai intai ar trebui sa identifici corect. problemele care te-au facut sa ajungi virgin la 31 de ani.
De-a lungul timpului,mi-am dat seama care e principalul motiv pentru care unii baieti/barbati nu reusesc sa lege in niciun fel o relatie cu vreo fata.Si nu,nici tu nici Sandu nu sunteti niste "cauze pierdute".Atata doar ca lumea in care traim e o lume cruda si egoista si nu are timp si suflet sa se ocupe de problemele oamenilor suferinzi.Doar stie sa arate cu degetul si atat.
Daca doresti sa discutam mai mult,iata id meu: cristi_prahova.