![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Stau si ma gandesc daca nu cumva o femeie care respinge ideea calugariei este o femeie potrivita pentru casatorie.
In ambele cazuri, virtutea esentiala si care displace si pentru care displace multora calugaria, este ascultarea. Mai mult, calugaria desi presupune ascultare in planul uman, ofera o mult mai mare libertate in relatia cu Dumnezeu. Pe cand o viata in lume vine cu multe limitari inclusiv pe partea asta.
|
|||
|
|||
![]()
Poate toate la un loc, dar si aceea de nu rani. Dumnezeu stie. Nici macar de ce mi-e teama nu mai stiu. Doar atat stiu: ca resping apropierea de cineva. Si daca ar fi sa cunosc pe cineva, probabil ca omului i-ar trebui ceva rabdare sa ma convinga de bunele sale intentii. Dumnezeu cu mila. O fi, n-o fi sa ma casatoresc, nu-i acesta oricum scopul vietii, dar ma nelinisteste aceasta teama de care va spuneam mai ales ca acum ceva vreme im.doream.din suflet sa merg pe drumul casniciei.
|
|
|||
|
|||
![]()
Da ce soro, doi tineri credincioși nu se pot cunoaște într-un parc, la servici, la facultate, într-un magazin sau orice alt loc știut mai bine de Dumnezeu?
Citat:
Și după ce criterii stabilești care părinți sunt "înduhovniciți" și care nu? Last edited by ovidiu b.; 24.01.2016 at 22:17:09. |
|