![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Acesta se doreste un thread mai fara o tema asumata , ci mai degraba lasand subiectele sa curga dupa fluxul ideilor, asa cum imi vin.
Sunt lucruri care ma preocupa mai intens la un moment dat in viata mea reala , si cu toate astea am observat ca ma implic usor in alte teme, doar de dragul dialogului, ceea ce e putin riscant, ca poti spune lucruri pe care nu le stapanesti sau care nu te exprima, si sa simti o auto-nemultumire fata de tine. Poate daca pleci de la tine insuti,daca reusesti sa iti pastrezi sinceritatea, sa te arati cu adevarat asa cum esti, vei fi mai interesant si pentru ceilalti, decat daca te prinzi in mreaja unui fel de discurs, ca si cum ai vrea sa inveti pe altii, ca si cum tu le ai stii deja. Si titlul mai are o asemanare: Tot ca un fel de cautare, sau mai degraba de cerere , este si rugaciunea noastra , care atunci cand o patrundem si ii prindem ecoul, ne poate duce la acel fel de 'gand bun' ,mult mai mult decat un gand care l-am putea emite noi insine, la acel strop de har pe care Dumnezeu il varsa in noi , in care cuvintele nu mai sunt pietre in drum , ci izvoare de semnificatii si puteri noi. Daca e ceva de comentat simtiti-va liber sa o faceti, asa cum nici eu nu vreau sa ma cenzurez mai mult decat e cazul, iar daca nu e si va fi un monolog, atunci macar incerc sa fie autentic. Iar daca iarasi simt auto-nemultumirea si nu mai simt vreun imbold sa scriu, inseamna ca a fost doar o etapa in cautarea de sine, inca o iluzie in fuga de adevaratul eu. Eu incerc sa nu fie despre mine doar, dar numai Domnul este cel care ne da pana la urma gandul cel bun. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Idem și despre podcasturi, predici, videografie și documentare cu tematică ortodoxă, cât te-ai folosit, ce ai reținut ? Nu te-am văzut niciodată să menționezi sau să ne dai exemplu de vreo conferință sau predică interesantă.