![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu despre voi, dar pe mine m-a amuzat teribil filmuletul de mai jos, imi aduce aminte de videoclipul piesei "Firestarter", al trupei britanice The Prodigy:
http://www.youtube.com/watch?v=eShUJ_NFx8Y
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pare mai curand un film facut in bataie de joc...imi e greu sa cred ca intr-o ceremonie religioasa,indiferent carei cult ar apartine,lumea tzopaie ca in desene animate.Oricum,e amuzant,trebuie sa recunosc...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ps. stii te apuca rasu/plansu vizionand asa ceva.... |
|
||||
|
||||
![]()
Astia se lasa controlati de duhuri cu buna stiinta... Nu ma amuza deloc cand vad unde ajung unii ca ei, mai degraba ii compatimesc. Dumnezeu sa-i lumineze.
|
|||
|
|||
![]()
Apoi dupa inversunarea din sinistrul spectacol, ne ramane cred, numai speranta ca odata se vor "trezi"...Dumnezeu sa ne ierte pe toti !
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In ce situatie sufleteasca au ajuns bietii oameni. Oare nu astfel se comporta pe la noi, cei indraciti ?! Sa ne ierte Dumnezeu... si pe noi, dar si pe ei.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Am revazut clipul ororii....Si mi-a creat o stare de tristete...Pana unde pot decade unii...Si mi s-a facut mila....Si m-am gandit la noi toti...Sa ne rugam ca Dumnezeu sa le lumineze mintile!
|
|
|||
|
|||
![]()
Parca sunt manifestari de tip wodoo...tot la fel i-am vazut " posedati ".
Nici nu stiu daca este vorba de posedare, cat de prostire sau mai stiu eu ce . Oricum, este dezgustator, parca suntem apucati ! Totusi, poate ca oamenii au nevoie de aceasta stare la un moment dat, cine stie, noi ne-o manifestam intr-un mod mai domol, insa in spirit tot ceva de genul acesta este.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
hula impotriva Duhului Sfant | mihaisepo | Din Noul Testament | 27 | 21.08.2011 01:02:17 |
pacat impotriva Duhului Sfant | lore86 | Generalitati | 12 | 20.04.2011 11:42:12 |
Hula impotriva Duhului Sfant | Eliana | Generalitati | 22 | 19.02.2011 01:52:40 |
Cultura Duhului - Cuvantul lui Dumnezeu | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 34 | 05.12.2010 19:27:14 |
DUMINICA POGORARII DUHULUI SFANT | SSB | Despre Biserica Ortodoxa in general | 14 | 11.06.2008 19:37:23 |
|