![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
M-ar interesa si pe mine,daca a incercat cineva tinctura de usturoi macerat in alcool?Are vreun efect negativ, contraindicatii....!Intentionez sa o prepar si eu, dar nu mi-ar strica o parere de la cei care au folosit-o.Multumesc!
|
|
||||
|
||||
![]()
o colega de serviciu ia aceasta reteta si a spus ca deocamdata nu are nici un fel de problema
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ce se foloseste?
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu am cancer limfatic si mi l-a recomandat cineva pt stimularea imunitatii, insa am auzit ca de la el scazi in greutate, ceea ce eu nu-mi doresc pt ca sunt deja f. slabuta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si care e legatura intre cancer si imunitate?
Nu cred ca de stimularea imunitatii ai nevoie avand in vedere ca tocmai o parte a sistemul imunitar, mai exact limfocitele sunt cele care au luat-o razna la forma asta de cancer.. Incearca sa afli despre ce e vorba cu problema asta a ta, mai intai din surse medicale de specialitate, pe urma sa apelezi la terapii "naturiste". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Incerc pe cat posibil sa urmez o dieta cat mai corecta, si apelez la darurile lasate de Dumnezeu.Multumesc pt raspunsuri!Daca cineva a mai urmat aceasta cura sa-mi scrie pe privat. |
|
|||
|
|||
![]()
Mama mea a facut aceasta cura...ai voie sa o faci doar o data la 5 ani...a ajutat-o cu metabolismul, imunitatea si a pierdut kg in plus. pe ea a ajutat-o! sa te ajute si pe tine!
|
|
|||
|
|||
![]()
Avea cancer limfatic?
|
|
||||
|
||||
![]()
Dar de ce trebuie macerat in alcool? Ce se intampla daca bei pur si simplu in fiecare zi cateva picaturi din aceasta tinctura? Eu intr-o vreme beam in fiecare zi 2 catei de usturoi. Sunt foarte buni pentru detoxifierea organismului, insa, ar fi bine sa-l cumperi din piata de la tarani pentru ca cel din supermarket nu e prea bun.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din cate am citit eu e miraculos. La orice forma de cancer carnea trebuie eliminata ,desi daca urmati citostatice sau raze nu puteti fara proteine. Sunt ceaiuri miraculoase si sucuri de legume ,dar nu cu azot. Si in primul rand sfintele slujbe ,sf.Maslu ,sf.Liturghie Dumnezeu face minuni. Am auzit de calugarita cu cancer foarte avansat care acum e foarte bine ,dupa ani de zile e sanatoasa. Dumnezeu si sf.Nectarie sa va ajute! Doamne ajuta ! |
|