![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ce se foloseste?
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu am cancer limfatic si mi l-a recomandat cineva pt stimularea imunitatii, insa am auzit ca de la el scazi in greutate, ceea ce eu nu-mi doresc pt ca sunt deja f. slabuta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si care e legatura intre cancer si imunitate?
Nu cred ca de stimularea imunitatii ai nevoie avand in vedere ca tocmai o parte a sistemul imunitar, mai exact limfocitele sunt cele care au luat-o razna la forma asta de cancer.. Incearca sa afli despre ce e vorba cu problema asta a ta, mai intai din surse medicale de specialitate, pe urma sa apelezi la terapii "naturiste". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Incerc pe cat posibil sa urmez o dieta cat mai corecta, si apelez la darurile lasate de Dumnezeu.Multumesc pt raspunsuri!Daca cineva a mai urmat aceasta cura sa-mi scrie pe privat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Raze?! La cancer limfatic? In general, razele se folosesc la tipurile de cancer ce pot fi localizate [tumori etc]. Cancerul limfatic si leucemia implica sistemul circulator, aceste tipuri de cancer nu pot fi localizate. Nu stiu ce raze ati facut. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prin tratamentele naturiste urmaresc impiedicarea evolutiei bolii si de ce nu vindecarea, daca va fi ingaduita de Dumnezeu.Orice incerc numai sa nu mai fac citostatice pt mi-au afectat mare parte din organe. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu sunt sceptica in ce priveste efectul tratamentelor naturiste in boli avansate. Acestea ar mai merge in prevenirea imbolnavirilor, pentru mentinerea sanatatii... Dar, este adevarat, nu vorbesc din experienta mea. Pe langa tratamentele pe care le-ai facut si le vei mai face ar fi bine, chiar minunat sa mergi la un preot, sa te spovedesti des, sa te impartasesti. Si apoi sa sti ca MASLUL face ADEVARATE MINUNI. Incearca cu nadejde. Maica Preacurata sa te ajute caci ea este nadejdea noastra a crestinilor. |
|
|||
|
|||
![]()
Mama mea a facut aceasta cura...ai voie sa o faci doar o data la 5 ani...a ajutat-o cu metabolismul, imunitatea si a pierdut kg in plus. pe ea a ajutat-o! sa te ajute si pe tine!
|
|
|||
|
|||
![]()
Avea cancer limfatic?
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru imunitate scăzută, încercați și uleiul de cătină.
|
|