![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 
	 | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

[SIZE=3]Doamne ajuta,[/SIZE] 

[SIZE=3]De mult intentionam sa deshid un astfel de topic si sa va cer ajutorul, dar n-am indraznit pana acum. Sunt intr-o situatie disperata, am de luat o decizie foarte importanta pana la sfarsitul saptamanii, o decizie de care depinde viata mea (si a altora). Daca nu va cer prea mult, rugati-va si pentru mine zilele astea, poate Dumnezeu si Maica Sa va asculta rugaciunile noastre ale tuturor si ma va lumina si intelepti in a alege cum e mai bine.[/SIZE] [SIZE=3]Va multumesc si Dumnezeu sa va rasplateasca![/SIZE] [SIZE=3]Manuela[/SIZE] 

"Să ne bucurăm si să mulțumim bunului si înduratului Dumnezeu pentru toate."  Părintele Paisie Olarul 
			 | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

"Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste , nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul. Nu se bucura de nedreptate , ci se bucura de adevar . Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata..."  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann)  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Te voi pomeni si eu in ale mele, in rugaciuni si la pomelnicele zilnice. 

Dumnezeu sa te ajute, sa-ti usureze suferita si sa te miluiasca!  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Va multumesc din suflet!

"Să ne bucurăm si să mulțumim bunului si înduratului Dumnezeu pentru toate."  Părintele Paisie Olarul 
			 | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Sa multumim lui Dumnezeu, pentru toate.

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Dumnezeu si Maica Domnului sa sa te ajute sa iei decizia corecta. Te voi pomenii in rugaciunile mele si la biserica. Citeste Acatistul Sfantului Duh pt. a te lumina Dumnezeu si cel al Buneivestiri.

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Doamne Ajută Manuela e frumos rugăciunea făcută în comun unii pt alții  dar să te rogi și tu

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

[COLOR=green]Nimeni, niciodata, nu se va ruga pentru tine, așa cum o poți face singur/a cu o rugăciună scurtă, dar spusă din suflet și cu suflet. [/COLOR] 

[COLOR=green]"În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar..." George Orwell[/COLOR]  | 
![]()  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Va rog, rugati-va pentru mine | Ana-Maria N | Umanitare | 15 | 20.07.2011 13:55:40 | 
| Rugati+va si pentru mine! | andrutza151 | Umanitare | 23 | 11.07.2011 02:08:17 | 
| Va rog, rugati-va pentru mine!! | simona76 | Generalitati | 30 | 17.11.2009 14:16:23 | 
| Va rog rugati-va pentru mine !! | lumyclau | Umanitare | 35 | 13.09.2009 15:30:48 | 
| Va rog rugati-va pentru mine !! | lumyclau | Rugaciuni | 1 | 12.09.2008 20:21:53 | 
| 
 |