Draga Manuela...
Citat:
În prealabil postat de maniucu
[SIZE=3]Doamne ajuta,[/SIZE]
[SIZE=3]De mult intentionam sa deshid un astfel de topic si sa va cer ajutorul, dar n-am indraznit pana acum. Sunt intr-o situatie disperata, am de luat o decizie foarte importanta pana la sfarsitul saptamanii, o decizie de care depinde viata mea (si a altora). Daca nu va cer prea mult, rugati-va si pentru mine zilele astea, poate Dumnezeu si Maica Sa va asculta rugaciunile noastre ale tuturor si ma va lumina si intelepti in a alege cum e mai bine.[/SIZE]
[SIZE=3]Va multumesc si Dumnezeu sa va rasplateasca![/SIZE]
[SIZE=3]Manuela[/SIZE]
|
 Te voi pomeni cu mare drag in rugaciunile mele... voi ruga si pe parintele staret de la sf. manastire unde merg de obicei, sa faca la fel, si toti ceilalti parinti pe care-i cunosc... Dumnezeu sa te ajute, sa te intelepteasca si sa te lumineze sa iei calea cea mai buna, decizia cea mai inteleapta...in ceea ce ti-ai propus...Dar nu voia ta...ci VOIA LUI sa fie in toate!!! Doamne ajuta, Manuela !
"Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste , nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul. Nu se bucura de nedreptate , ci se bucura de adevar . Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata..."
|