![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
pe cand oamenii progresasera in cunoastere, zeii s-au temut si au zis Domnului......
,,- Doamne, oamenii au progresat, ne vor depasi in cunoastere , te vor gasi si-ti vor fi asemeni, Te rugam, ascunde-Te." , " - Si unde ati vrea voi sa ma ascund," a zis Domnul '' - Doamne, ascunde-Te in inaltul cerului, Dar Domnul Le-a spus - Va veni vremea cand ma vor cauta acolo Ei au spus atunci - Atunci ascunde-te ...in adancul Pamantului, nu vor sti.." - Va veni vremea cand ei ma vor cauta si acolo - Atunci Doamne, ascunde-te pe fundul marii celei mai adanci, acolo nu te vor gasi. - Va spun, va veni vremea cand oamenii ma var cauta si in adancul marii.. Atunci zeii , nestiind ce sa mai zica, Domnul le-a raspuns: - Am sa ma ascund in inima oamenilor, pantru ca va veni vremea cand ma vor cauta acolo cel mai putin.. |
|
|||
|
|||
![]()
Aceasta am citit-o intr-una din cartile Doamnei Desanca! Doar ca era mai pe scurt. Am sa o si poostez daca e cineva curios.
|
|
||||
|
||||
![]()
indrazneste!
|
|||
|
|||
![]()
Ce-i cu replica asta?
|
|
|||
|
|||
![]()
:)Tare faza!
Poate nu ai inteles, autorul threadului intreaba daca este cineva curios nu daca i se permite sa posteze povestea. |
|
||||
|
||||
![]()
CINE-I ASTA, doamna desanca?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pierderea credintei la vreme de necazuri | zoridezi | Generalitati | 55 | 16.06.2016 18:24:22 |
Rugaciune la vreme de calatorie | tatolivia | Intrebari utilizatori | 2 | 12.05.2012 20:46:46 |
Parinte doar pentru o vreme? | mihele_m | Intrebari utilizatori | 3 | 17.07.2010 16:38:16 |
Acatistul la vreme de necaz si de ispita | mya_morar | Rugaciuni | 0 | 20.01.2009 19:06:31 |
|