![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Mereu mi-am pus aceasta intrebare, nu ptr ca nu cred si am nevoie de dovezi ci din pura curiozitate. Ce bine ar fi daca ar mai vorbi cu noi din cand in cand sa ne dea curaj cand ne credem invinsi, sa ne certe cand gresim, sa ne tina in brate cand ne simtim singuri si parasiti, sa putem sa avem un dialog si nu monolog atunci cand nu avem raspunsuri la intrebari.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sub ce forma sa ne vorbeasca?
Sa apara vreun nou profet? Sa il auzim perssonal cumva,doar noi,in vreo stare de rugaciune mai avansata? Sau cum? Dumnezeu ni se arata in permanenta .Cel care iti cere pe strada este Dumnezeu care iti cere,iar daca ii si dai ceva ,Dumnezeu insusi va glasui in tine,prin aprobarea constintei tale. Dumnezeu de aia ne a lasat cu oamenii care ne inconjoara,pentru ca prin dragostea fata de ei,sa il avem mereu pe El in mijlocul nostru. Dumnezeu se arata si la sfanta Impartasanie,caci cele ce le mananci atunci sunt chiar Trupul sau,si cele ce simti ca se schimba in tine apoi,este chiar harul Sau. Iar daca vorbesti dpdv istoric,de ce nu a mai glasuit Dumnezeu lumii,nu a mai fost nevoie.Pentru ca Iisus a fost culmea tuturor profetiilor,si implinirea lor.Daca cineva nu crede in Hristos,degeaba ar auzi acum iara glasul lui Dumnezeu,caci mai mult decat s-a aratat El in Hristos ,nu se poate arata oamenilor. |
|
|||
|
|||
![]()
Mie mi-ar fi teama/rusine sa Il vad pe Dumnezeu.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
De ce nu ni se arata Dumnezeu? Fiindca nu suntem vrednici sa-L vedem. Un preot spunea, odata, intr-o predica duminicala, ca nu este cu putintza ca noi oamenii sa-L vedem pe Dumnezeu din cauza pacatoseniei noastre, pt. ca ne-ar arde, fiind cu mult mai puternic decat Soarele, si dupa cum nu ne-am putea apropia de Soare (nu putem nici a privi soarele cu ochiul liber, fara sa orbim, daramite sa ne mai si apropiem de el!), tot astfel nu ar fi cu putintza nici pe Dumnezeu a-L privi si/sau vedea. s.a.m.d....
|
|
|||
|
|||
![]()
poate daca l-ai auzi ca la radio nu ti-ar mai fi asa de frica
|
|
||||
|
||||
![]()
Pe Dumnezeu a-L vedea nu este cu putinta oamenilor spre Care nu cuteaza a cauta puterile ingeresti...
|
|||
|
|||
![]()
Cei care cred cu adevarat nu au nevoie sa li se arate, ei cred pur si simplu Il simt, sunt constienti de prezenta Lui, la fel ca si de prezenta aerului.
Pentru cei care nu cred si vor crede dupa ce Il vor vedea...Ce valoare mai are credinta lor? Iar pentru cei care sunt impotriva lui, Il vor nega chiar si fata in fata, si atunci vor fi osanditi pe veci (ceea ce nu doreste Dumnezeu, nici macar pentru acestia). Asadar,...Ce rost ar avea sa ni se arate? :-)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce rost a avut ca Iisus sa se arate lui Toma dupa inviere si mai mult sa se lase atins de acesta? Iti spun eu. Credinta ta ar fi fost mai "schioapa" decat cea azi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Corect, dar indraznesc sa spun ca uneori Dumnezeu vazand cat de mult e iubit de unele persoane, nu mai poate "rabda" sa ramana nevazut si Se arata acestora. Precizez, ca nu face acest lucru pentru ca cei ce-L iubesc o cer, ci ca raspuns la iubirea oamenilor.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
M-am saturat ca Dzeu sa nu auda si sa nu vada! | FireSpirit | Generalitati | 128 | 23.09.2011 12:45:46 |
diavolul cica cere permisiunea lui Dzeu | annajanette | Generalitati | 24 | 18.05.2011 23:11:46 |
l-am iubit pe dzeu dar acum simt manie | ingerul_pazitor | Generalitati | 106 | 07.12.2010 20:47:20 |
Daca fumezi, Dzeu nu te ajuta? | annajanette | Generalitati | 12 | 22.06.2010 02:16:23 |
Minunile facute de Dzeu | annajanette | Generalitati | 58 | 18.02.2010 21:43:57 |
|