![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
si ptr ca e "la moda" intalnirea intre forumisti propun o intalnire ptr cei care sunt din timisoara sau din imprejurimi ptr a ne cunoaste. cine doreste sa se alature initiativei il astept sa ma contacteze pe privat.
|
||||
|
||||
![]()
Eu si cu OvidiuO ne-am vazut de cateva ori, la biserica. Mai stii si pe altii din Timisoara?
|
||||
|
||||
![]()
laraG m-a sunat odata sa ne intalnim, mai e apoi o pers(nu mai retin numele) care sta prin ghiroda, apoi mai sunt de prin imprejurimi:sacalaz. cam atat am depistat.dar poate mai sunt si altii...
|
||||
|
||||
![]()
Wow !!! Incep crestinii sa se intalneasca si sa se cunoasca .Slava Tie Doamne ! Prin aceasta vor cunoaste toti ca sunteti ucenicii Mei, daca veti avea dragoste unii pentru altii.”(Ioan 14:6-7)
Cautati sa-i contactati pe toti care ii cunoasteti sau nu. Hint: Daniela.Mois este ca voi din Timisoara,lansati-i si ei o invitatie :) Eu deja am frigiderul plin de...reprosuri, ca nu i-am intrebat pe toti daca vor sa vina (Veilure ,daca la tine mai e loc in frigider,iti mai dau de la mine, ca la mine deja nu se mai inchide usaaa !!! :D ). Faceti schimb de carti ortodoxe intre voi.Faceti fotografii .Hint: Inainte sa faceti fotografii,mancati bine ,ca noi n-am avut putere sa apasam pe buton sa facem mai multe (ne tot asezam noi in formatie de poza,dar ce sa-i faci daca eram lesinati si nu iesea nimic ? ) Asteptam cu nerabdare pozele voastre :) |
|
|||
|
|||
![]()
Pot spune ca sunt din Iasi si Timisoara.
In toamna m-am intalnit cu doamna Ica Milin (Ghiroda), iar la Sacalaz nu am putut ajunge, din pacate. Din ce am citit pe forum, si "TrandafirAlb" este din Timisoara. Cand ajung in tara va dau de veste! (si celor din Iasi, si celor din Timisoara) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Darul-intalnire cu Dumnezeu prin semeni | georgeval | Generalitati | 15 | 28.03.2012 14:55:14 |
Ptr. TOTI FORUMISTI...ATENTIE!!! | aureliapopescu | Generalitati | 11 | 13.09.2010 20:04:02 |
Ganduri bune de Sarbatori pentru forumisti | admin | Generalitati | 68 | 22.04.2009 19:33:33 |
dupa o intalnire cu fiii intunericului | labirinth | Exorcismul | 29 | 26.09.2008 23:38:41 |
|