Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.04.2010, 12:30:27
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Religia: Ortodox
Lightbulb Doamne ajuta!

Pot spune ca sunt din Iasi si Timisoara.

In toamna m-am intalnit cu doamna Ica Milin (Ghiroda), iar la Sacalaz nu am putut ajunge, din pacate.

Din ce am citit pe forum, si "TrandafirAlb" este din Timisoara.

Cand ajung in tara va dau de veste! (si celor din Iasi, si celor din Timisoara)
Reply With Quote
Vechi 26.04.2010, 13:59:10
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de LapetiteMoc Vezi mesajul
Pot spune ca sunt din Iasi si Timisoara.

In toamna m-am intalnit cu doamna Ica Milin (Ghiroda), iar la Sacalaz nu am putut ajunge, din pacate.

Din ce am citit pe forum, si "TrandafirAlb" este din Timisoara.

Cand ajung in tara va dau de veste! (si celor din Iasi, si celor din Timisoara)
Iasi si Timisoara zici? Ai mers cumva la Curelari cat erai in Iasi? Parintele Dimitriu mi-a spus ca este cineva (un cuplu de fapt) care frecventa biserica unde era el preot si care e acum in Timisoara.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 26.04.2010, 14:08:59
Florin-Ionut's Avatar
Senior Member

Implicit

Duminica 9 Mai, la ora 20:00, va fi un concert de muzica clasica la Manastirea Timiseni (Șag). Daca vreti, ne putem intalni acolo inainte sa inceapa sau in oras, sa mergem impreuna. Il voi anunta si pe OvidiuO.

http://www.tion.ro/stiri/timis/artic...00423-08210089

Reply With Quote
Vechi 26.04.2010, 21:45:06
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Lightbulb Iasi - Timisoara

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Iasi si Timisoara zici? Ai mers cumva la Curelari cat erai in Iasi? Parintele Dimitriu mi-a spus ca este cineva (un cuplu de fapt) care frecventa biserica unde era el preot si care e acum in Timisoara.
Am fost la Curelari. Dar nu am discutat cu parintele despre schimbari. Sper sa ne vedem cand ajung prin tara.

Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 26.04.2010, 22:04:12
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Implicit

cand ai copii mici, e mai greu cu deplasarile. mai bine alegem un loc unde se ajunge mai usor:ceinaria de la casa nera:e super fain:loc linistit, atmosfera placuta, muzica bizantina....
Vechi 26.04.2010, 23:43:45
adam000 adam000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.09.2008
Implicit In memoria parintelui Teofil Paraian

Maine 27 aprilie, in Timisoara, incepe simpozionul "Prieteni pentru vesnicie IN MEMORIA PARINTELUI TEOFIL PARAIAN", ce avea loc in Aula Magna a Universitatii de Medicina si Farmacie "Victor Babes" din Timisoara (piata Eftimie Murgu nr 2) in perioada 27 - 29 aprilie 2010

Printre invitati vor fi si cei care au ucenicit linga Parintele Teofil Paraian:
- Episcop Sofian Brasoveanul, Arhiepiscopia Germaniei, Austriei și Luxemburgului
- Protosinghel Matei, starețul Mănăstirii Tuturor Sfinților din Șinca Nouă
- Protosinghel Mihail, Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus
Vechi 26.04.2010, 23:53:33
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Implicit Mi-e tare dor de parintele Teofil

Doamne-ajuta!

Va rog, poate cineva sa inregistreze conferinta? M-as bucura tare mult sa pot auzi cele ce se vor spune acolo. Multumesc anticipat!

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
Reply With Quote
Vechi 27.04.2010, 08:54:23
adam000 adam000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.09.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurschepsis Vezi mesajul
Mi-e tare dor de parintele Teofil
Doamne-ajuta!

Va rog, poate cineva sa inregistreze conferinta? M-as bucura tare mult sa pot auzi cele ce se vor spune acolo. Multumesc anticipat!

Doamne-ajuta!
Tuturor ne e tare dor de parintele Teofil!

Dar daca nu poti ajunge la conferinta de la Timisoara, sa stii ca duminica aceasta (2 mai) la manastirea Brancoveanu de la Sambata de Sus (unde este inmormantat parintele Teofil), se va tine slujba de pomenire (parastasul) de 6 luni a parintelui Teofil.

Sper ca si acolo, la predica de dupa Liturghie si parastas, sa tina un cuvant despre parintele Teofil ucenicii dansului.

Despre inregistrarea conferintei de la Timisoara, mie nu imi place sa fac promisiuni, dar mai vedem, cu ajutorul Lui Dumnezeu. Chiar merita sa auzim ce vor spune ucenicii parintelui Teofil, mai ales P.S. Sofian Brasoveanul care i-a fost parintelui Teofil unul dintre cei mai dragi ucenici

Citat:
În prealabil postat de adam000 Vezi mesajul
Maine 27 aprilie, in Timisoara, incepe simpozionul "Prieteni pentru vesnicie IN MEMORIA PARINTELUI TEOFIL PARAIAN", ce avea loc in Aula Magna a Universitatii de Medicina si Farmacie "Victor Babes" din Timisoara (piata Eftimie Murgu nr 2) in perioada 27 - 29 aprilie 2010

Printre invitati vor fi si cei care au ucenicit linga Parintele Teofil Paraian:
- Episcop Sofian Brasoveanul, Arhiepiscopia Germaniei, Austriei și Luxemburgului
- Protosinghel Matei, starețul Mănăstirii Tuturor Sfinților din Șinca Nouă
- Protosinghel Mihail, Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus

Last edited by adam000; 27.04.2010 at 09:12:24.
Reply With Quote
Vechi 05.05.2010, 11:27:41
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Implicit intalnire sambata

daca va convine, ne putem intalni sambata asta , dupa amiaza.(ora 5)(ceaiul de la ora 5 :) )
in centru , la casa nera.
e ok?
Vechi 27.04.2010, 06:26:49
Florin-Ionut's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
cand ai copii mici, e mai greu cu deplasarile. mai bine alegem un loc unde se ajunge mai usor:ceinaria de la casa nera:e super fain:loc linistit, atmosfera placuta, muzica bizantina....
Saptamana asta nu pot, nici macar in weekend, poate saptamana viitoare. Sper sa ne adunam mai multi.

Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Darul-intalnire cu Dumnezeu prin semeni georgeval Generalitati 15 28.03.2012 14:55:14
Ptr. TOTI FORUMISTI...ATENTIE!!! aureliapopescu Generalitati 11 13.09.2010 20:04:02
Ganduri bune de Sarbatori pentru forumisti admin Generalitati 68 22.04.2009 19:33:33
dupa o intalnire cu fiii intunericului labirinth Exorcismul 29 26.09.2008 23:38:41