![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt extraordinar de nervos.
Tocmai am vazut o secventa pe Realitatea care m-a scos din minti. Satul cutare, digul, apa. Aproximativ 10 oameni imbracati in niste salopete rosii (voluntari, ISU, pompieri, ceva in genul asta) dau la lopata si stivuiesc saci. Aproximativ 20 de persoane, sateni, barbati, tineri, se invart, unul sade pe un sac si se uita, altii stau in picioare si se uita, cativa trec agale. In paralel cu imaginile, reporterul relateaza "s-a inaltat digul cu 20 cm; se pare ca nu va fi destul, mai este nevoie de oameni" Crestin, necrestin, dar jur ca uneori imi doresc sa trimita Dumnezeu apele cat casa, sa spele mizeria umana, sa-i ia, sa-i duca in Dunare, in mare, in Turcia, nu ma intereseaza, numai sa scapam de ei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat vor mai fi ploi si inundatii? Dumnezeu stie, dar semnalul care l-a dat e acela ca trebuie sa ne pocaim. |
|
|||
|
|||
![]()
Inundatiile sunt un semn, o atentionare de la Dumnezeu? Nu cumva ne-o facem cu mana noastra? Toti suntem de vina mai mult sau mai putin, contribuim la aceste fenomene si la distrugerea acestei planete.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai sunt o atentionare si in acelasi timp si o pedeapsa. Ne-o facem cu mana noastra pentru ca in loc sa traim pentru Dumnezeu traim pentru pacat. Societatea e bolnava, pacatul e la putere iar Dumnezeu nu tolereaza asa ceva.
|
|
|||
|
|||
![]()
ok, dar cei care fura statul? nu cumva din cz lor suntem unde suntem ca nu mai sunt bani la buget si-au ingenunchiar o tara intreaga si n-au nici pe dracu, ba chiar o duc f bine si voi psuneti ca au pacatuit aia din moldova, eu sunt nascuta in bucresti, mama la fel samd asta ca sa nu ziceti dc le tin partea celor din moldova, nu cred ca e mai mare pacatul acolo ca la putere. Dar Dzeu stie mai bine ce fac esi ce vrea de la noi ... nu stiu ce sa mai zic , nu vreau sa ma fac judecator dar parca uneori viat nu e asa dreapta, sunt si eu la fel de suparata ca toata lumea.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
fiindca zicea cineva mai inainte ca se tot chinuie lumea sa faca diguri cand vine inundatia in loc sa faca primaria niste diguri nu zic ca in occident sau ca la catolici, ci pur si simplu civilizate. astfel incat sa nu se mai intample a doua oara. asa ca pana la urma si aici tot politicienii sunt de vina. asa ca e vorba de pacate, dar nu ale bietilor sinistrati. sititi ma gandesc ca astia care tot vin cu teoriile astea mustind de ura sunt niste manilpulari menite sa ii faca pe oameni sa se certe pe teme mici, numai ca sa abata atentia forumistilor de la problemele grave. si aceste probleme grave nu vin in nici un caz de la Dumnezeu. ci de putin mai jos. de la conducatori hoti si mincinosi. Last edited by Dragos - NL; 02.07.2010 at 13:38:08. |
|
||||
|
||||
![]()
am varsat mute lacrimi citind acest forum ,sunt o fire mai slaba ce sa-i faci......pana am ajuns aici si nu m-am putut abtine sa nu te aprob si sa-ti dau dreptatept ca si eu urmaresc stirile din tara pe net cu sufetu a gura si ma rog neincetat pt toti fratii mei romanii care trec prin aceste grele situatii,cred ca si tine ca DUMNEZEUne trimite avertismente ....inainte de a ne pierde de tot lasandu-ne sansa indreptarii,pt rautatile noastre cele multe,pt ca fiecare gest,fiecare fapta a noastra,are repercusiuni asupra vietii noastre in particuar si apoi global si platim .....mai devreme s-au mai tarziu.....si te sustin si in ideeia ca ne-o facem singuri cu mana noastra,si cand spun asta vorbesc doar pt mine ,cazu meu nu vreau sa acuz pe nimeni,spre exempu in ura mai mutor traume si deziluzii din viata ca tot omul,mi-am dorit sa.......mor,si cred ca mi-am dorit cu atata ardoare incat......Dumnezeu aproape ca mi-a indepinit dorinta.......si in ianuarie ac,am fost in coma ....3zie......cancer,nu voi da prea multe detalii pictisindu-va cu ele,dar cert este ca atunci aflata la un pas de moarte,....m-am razgandit si daca tot Dumnezeu mi-a dat zile,am promis ca ma indrept,si ca nu voi mai repeta greseile trecutului,si asa am facut.....acum cert este ca s-a stabilit ca a........fost o eroare medica........si ca canceru nu mai exista........ iar cauza comei mele a ramas fara prea multe explicatii,nu m-a mutumit raspunsu cu privire a asta......sunt orcum mutumita de rezultat.....dar eu cred cu toata taria ca este......o mare minune din partea LUI DUMNEZEU........dandu-mi o a doua sansa,si ma rog sa faca aceasta minune si cu tara mea,caci dupa colapsul poitic,imediat au inceput si dezastrele naturale,si iti dau iarasi dreptate ca toate sunt un semn de avertisment,depinde de noi daca vrem sa fim mantuiti si iertati.......si cred ca ar trebui sa ne rugam cu toti pt mantuire noastra a tuturor,cu mai muta ardoare.............
|
|
|||
|
|||
![]()
Neyra, ma bucur ca te-ai insanatosit dupa o incercare atat de grea, in ceea ce priveste postarea mea cred ca nu m-ai inteles foarte bine, convingerea mea fiind ca aceste catastrofe nu au absolut nicio legatura cu vreun semn, atentionare din partea lui Dumnezeu, ci sunt consecinte naturale a diverselor activitati distructive ale oamenilor. Ca este invocat numele lui Dumnezeu in astfel de situatii tine mai mult de faptul ca omul de obicei isi aduce aminte de Creator mai mult cand ii este rau sau pentru ca trebuie sa fie cineva vinovat, oricine, numai propria persoana nu. Asa a fost de la inceput si continua si in prezent. Pentru ceea ce este rau noi suntem vinovati, noi si numai noi. Ce putem face? Sa iesim putin din starea de comoditate si sa incepem usor, usor sa facem din binele care sta nefacut de multa vreme.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In ce priveste acei sateni care stau cu mainile in san, sunt o realitate peste tot. Sun victime ale de-Dumnezeirii practicata de comunisti. Daca nu mai e Dumnezeu dispare si bunul simt, si dragostea, si speranta etc etc
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat | spre_rasarit | Botezul | 3 | 08.04.2011 19:23:54 |
imi trebuie raspuns | icer82 | Generalitati | 1 | 24.02.2010 16:02:14 |
Imi trebuie o lamurire | luminitam | Generalitati | 10 | 14.07.2009 21:42:06 |
cum trebuie sa procedam??? | L.sorin | Generalitati | 11 | 05.07.2009 00:50:39 |
|