Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.07.2010, 14:24:47
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit Inundatiile - asa ne trebuie !

Sunt extraordinar de nervos.

Tocmai am vazut o secventa pe Realitatea care m-a scos din minti.

Satul cutare, digul, apa. Aproximativ 10 oameni imbracati in niste salopete rosii (voluntari, ISU, pompieri, ceva in genul asta) dau la lopata si stivuiesc saci.

Aproximativ 20 de persoane, sateni, barbati, tineri, se invart, unul sade pe un sac si se uita, altii stau in picioare si se uita, cativa trec agale.

In paralel cu imaginile, reporterul relateaza "s-a inaltat digul cu 20 cm; se pare ca nu va fi destul, mai este nevoie de oameni"

Crestin, necrestin, dar jur ca uneori imi doresc sa trimita Dumnezeu apele cat casa, sa spele mizeria umana, sa-i ia, sa-i duca in Dunare, in mare, in Turcia, nu ma intereseaza, numai sa scapam de ei.
Reply With Quote
Vechi 01.07.2010, 14:36:15
zorobabel zorobabel is offline
Banned

Data înregistrării: 28.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Sunt extraordinar de nervos.

Tocmai am vazut o secventa pe Realitatea care m-a scos din minti.

Satul cutare, digul, apa. Aproximativ 10 oameni imbracati in niste salopete rosii (voluntari, ISU, pompieri, ceva in genul asta) dau la lopata si stivuiesc saci.

Aproximativ 20 de persoane, sateni, barbati, tineri, se invart, unul sade pe un sac si se uita, altii stau in picioare si se uita, cativa trec agale.

In paralel cu imaginile, reporterul relateaza "s-a inaltat digul cu 20 cm; se pare ca nu va fi destul, mai este nevoie de oameni"

Crestin, necrestin, dar jur ca uneori imi doresc sa trimita Dumnezeu apele cat casa, sa spele mizeria umana, sa-i ia, sa-i duca in Dunare, in mare, in Turcia, nu ma intereseaza, numai sa scapam de ei.
Inundatiile care s-au abatut asupra noastra sunt o rezultatul pacatului, al faptului ca tara asta este departe de Dumnezeu.
Cat vor mai fi ploi si inundatii? Dumnezeu stie, dar semnalul care l-a dat e acela ca trebuie sa ne pocaim.
Reply With Quote
Vechi 01.07.2010, 19:17:24
Pandion Pandion is offline
Banned

Data înregistrării: 22.06.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zorobabel Vezi mesajul
Inundatiile care s-au abatut asupra noastra sunt o rezultatul pacatului, al faptului ca tara asta este departe de Dumnezeu.
Cat vor mai fi ploi si inundatii? Dumnezeu stie, dar semnalul care l-a dat e acela ca trebuie sa ne pocaim.
Inundatiile sunt un semn, o atentionare de la Dumnezeu? Nu cumva ne-o facem cu mana noastra? Toti suntem de vina mai mult sau mai putin, contribuim la aceste fenomene si la distrugerea acestei planete.
Reply With Quote
Vechi 01.07.2010, 19:58:14
zorobabel zorobabel is offline
Banned

Data înregistrării: 28.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pandion Vezi mesajul
Inundatiile sunt un semn, o atentionare de la Dumnezeu? Nu cumva ne-o facem cu mana noastra? Toti suntem de vina mai mult sau mai putin, contribuim la aceste fenomene si la distrugerea acestei planete.
Pai sunt o atentionare si in acelasi timp si o pedeapsa. Ne-o facem cu mana noastra pentru ca in loc sa traim pentru Dumnezeu traim pentru pacat. Societatea e bolnava, pacatul e la putere iar Dumnezeu nu tolereaza asa ceva.
Reply With Quote
Vechi 02.07.2010, 13:19:48
annajanette
Guest

Implicit

ok, dar cei care fura statul? nu cumva din cz lor suntem unde suntem ca nu mai sunt bani la buget si-au ingenunchiar o tara intreaga si n-au nici pe dracu, ba chiar o duc f bine si voi psuneti ca au pacatuit aia din moldova, eu sunt nascuta in bucresti, mama la fel samd asta ca sa nu ziceti dc le tin partea celor din moldova, nu cred ca e mai mare pacatul acolo ca la putere. Dar Dzeu stie mai bine ce fac esi ce vrea de la noi ... nu stiu ce sa mai zic , nu vreau sa ma fac judecator dar parca uneori viat nu e asa dreapta, sunt si eu la fel de suparata ca toata lumea.
Reply With Quote
Vechi 02.07.2010, 13:33:43
Dragos - NL Dragos - NL is offline
Member

Data înregistrării: 16.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de annajanette Vezi mesajul
ok, dar cei care fura statul? nu cumva din cz lor suntem unde suntem ca nu mai sunt bani la buget si-au ingenunchiar o tara intreaga si n-au nici pe dracu, ba chiar o duc f bine si voi psuneti ca au pacatuit aia din moldova, eu sunt nascuta in bucresti, mama la fel samd asta ca sa nu ziceti dc le tin partea celor din moldova, nu cred ca e mai mare pacatul acolo ca la putere. Dar Dzeu stie mai bine ce fac esi ce vrea de la noi ... nu stiu ce sa mai zic , nu vreau sa ma fac judecator dar parca uneori viat nu e asa dreapta, sunt si eu la fel de suparata ca toata lumea.
asa e. ar trebui umblat nitel asa la cauza.

fiindca zicea cineva mai inainte ca se tot chinuie lumea sa faca diguri cand vine inundatia in loc sa faca primaria niste diguri nu zic ca in occident sau ca la catolici, ci pur si simplu civilizate. astfel incat sa nu se mai intample a doua oara.

asa ca pana la urma si aici tot politicienii sunt de vina. asa ca e vorba de pacate, dar nu ale bietilor sinistrati.

sititi ma gandesc ca astia care tot vin cu teoriile astea mustind de ura sunt niste manilpulari menite sa ii faca pe oameni sa se certe pe teme mici, numai ca sa abata atentia forumistilor de la problemele grave. si aceste probleme grave nu vin in nici un caz de la Dumnezeu. ci de putin mai jos. de la conducatori hoti si mincinosi.

Last edited by Dragos - NL; 02.07.2010 at 13:38:08.
Reply With Quote
Vechi 03.07.2010, 10:43:31
NEYRA 383's Avatar
NEYRA 383 NEYRA 383 is offline
Member

Data înregistrării: 21.03.2010
Wink buna ziua Pandion

Citat:
am varsat mute lacrimi citind acest forum ,sunt o fire mai slaba ce sa-i faci......pana am ajuns aici si nu m-am putut abtine sa nu te aprob si sa-ti dau dreptatept ca si eu urmaresc stirile din tara pe net cu sufetu a gura si ma rog neincetat pt toti fratii mei romanii care trec prin aceste grele situatii,cred ca si tine ca DUMNEZEUne trimite avertismente ....inainte de a ne pierde de tot lasandu-ne sansa indreptarii,pt rautatile noastre cele multe,pt ca fiecare gest,fiecare fapta a noastra,are repercusiuni asupra vietii noastre in particuar si apoi global si platim .....mai devreme s-au mai tarziu.....si te sustin si in ideeia ca ne-o facem singuri cu mana noastra,si cand spun asta vorbesc doar pt mine ,cazu meu nu vreau sa acuz pe nimeni,spre exempu in ura mai mutor traume si deziluzii din viata ca tot omul,mi-am dorit sa.......mor,si cred ca mi-am dorit cu atata ardoare incat......Dumnezeu aproape ca mi-a indepinit dorinta.......si in ianuarie ac,am fost in coma ....3zie......cancer,nu voi da prea multe detalii pictisindu-va cu ele,dar cert este ca atunci aflata la un pas de moarte,....m-am razgandit si daca tot Dumnezeu mi-a dat zile,am promis ca ma indrept,si ca nu voi mai repeta greseile trecutului,si asa am facut.....acum cert este ca s-a stabilit ca a........fost o eroare medica........si ca canceru nu mai exista........ iar cauza comei mele a ramas fara prea multe explicatii,nu m-a mutumit raspunsu cu privire a asta......sunt orcum mutumita de rezultat.....dar eu cred cu toata taria ca este......o mare minune din partea LUI DUMNEZEU........dandu-mi o a doua sansa,si ma rog sa faca aceasta minune si cu tara mea,caci dupa colapsul poitic,imediat au inceput si dezastrele naturale,si iti dau iarasi dreptate ca toate sunt un semn de avertisment,depinde de noi daca vrem sa fim mantuiti si iertati.......si cred ca ar trebui sa ne rugam cu toti pt mantuire noastra a tuturor,cu mai muta ardoare.............
Reply With Quote
Vechi 03.07.2010, 11:06:49
Pandion Pandion is offline
Banned

Data înregistrării: 22.06.2010
Implicit

Neyra, ma bucur ca te-ai insanatosit dupa o incercare atat de grea, in ceea ce priveste postarea mea cred ca nu m-ai inteles foarte bine, convingerea mea fiind ca aceste catastrofe nu au absolut nicio legatura cu vreun semn, atentionare din partea lui Dumnezeu, ci sunt consecinte naturale a diverselor activitati distructive ale oamenilor. Ca este invocat numele lui Dumnezeu in astfel de situatii tine mai mult de faptul ca omul de obicei isi aduce aminte de Creator mai mult cand ii este rau sau pentru ca trebuie sa fie cineva vinovat, oricine, numai propria persoana nu. Asa a fost de la inceput si continua si in prezent. Pentru ceea ce este rau noi suntem vinovati, noi si numai noi. Ce putem face? Sa iesim putin din starea de comoditate si sa incepem usor, usor sa facem din binele care sta nefacut de multa vreme.
Reply With Quote
Vechi 03.07.2010, 11:49:52
nela_27 nela_27 is offline
Member

Data înregistrării: 30.08.2009
Locație: cluj-napoca
Implicit

Citat:
Neyra, ma bucur ca te-ai insanatosit dupa o incercare atat de grea, in ceea ce priveste postarea mea cred ca nu m-ai inteles foarte bine, convingerea mea fiind ca aceste catastrofe nu au absolut nicio legatura cu vreun semn, atentionare din partea lui Dumnezeu, ci sunt consecinte naturale a diverselor activitati distructive ale oamenilor. Ca este invocat numele lui Dumnezeu in astfel de situatii tine mai mult de faptul ca omul de obicei isi aduce aminte de Creator mai mult cand ii este rau sau pentru ca trebuie sa fie cineva vinovat, oricine, numai propria persoana nu. Asa a fost de la inceput si continua si in prezent. Pentru ceea ce este rau noi suntem vinovati, noi si numai noi. Ce putem face? Sa iesim putin din starea de comoditate si sa incepem usor, usor sa facem din binele care sta nefacut de multa vreme.
Iti dau dreptate, intotdeauna cand suntem la necaz consideram ca Dumnezeu e vinovat pentru suferintele noastre, cand, de fapt, trebuia sa facem ceva noi pentru intarirea digurilor. E mai simplu pt noi sa zicem '' Asa a vrut Dumnezeu'' in loc sa facem ceva. Eu stiu ca suntem pacatosi si am merita sa fim pedepsiti pentru pacatele noastre, dar ar trebui sa constientizam ca nu s-a facut nimic pentru a evita asemenea catastrofe, autoritatile au asteptat parca sa se intample minuni si digurile sa nu se surpe, desi nu s-au mai efectuat lucrari la ele de zeci de ani...
Vechi 05.07.2010, 11:08:05
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Implicit

Citat:
Ai atins adevarul. E din ce in ce mai multa apa pe planeta din cauza topirii ghetarilor. Nu trebuie sa fii mare invatat sa vezi cu ochiul liber acest lucru. Inundatii simultan in zeci de locuri pe planeta inseamna ceva. Si nu e vorba ca s-ar razbuna Dumnezeu pe romani. Ce sa te mai razbuni pe ei ca si asa sunt morti inca in viata (zombies)? Pur si simplu se implineste ce au scris scripturile acu milenii. Si nu se intampla doar romanilor ci tuturor. Acum unii nu platesc si cred ca vor fi scutiti, dar nu vor fi. In curand vor incepe sa cada piesele dominoului si vom fi afectati absolut cu totii.
In ce priveste acei sateni care stau cu mainile in san, sunt o realitate peste tot. Sun victime ale de-Dumnezeirii practicata de comunisti. Daca nu mai e Dumnezeu dispare si bunul simt, si dragostea, si speranta etc etc

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat spre_rasarit Botezul 3 08.04.2011 19:23:54
imi trebuie raspuns icer82 Generalitati 1 24.02.2010 16:02:14
Imi trebuie o lamurire luminitam Generalitati 10 14.07.2009 21:42:06
cum trebuie sa procedam??? L.sorin Generalitati 11 05.07.2009 00:50:39