|  |  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Iarăși siluiești Scriptura. În Evrei 4,9 apostolul Pavel nu vorbește de prima zi a săptămânii. Gândul că urmașii lui vor  păzi păgâna zi dedicată soarelui i-ar fi frânt inima.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Ma simt miscat de grija ta pentru Sfantul Pavel. Ce mai face?
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Doarme în țărâna pământului "așteptând" fericita nădejde și arătarea slavei marelui Dumnezeu și Mântuitorului nostru Hristos Iisus (Tit 2,13).
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Nu cred ca ziua Invierii lui Iisus Hristos e o zi pagana.Ba din contra este sau ar trebui sa fie cea mai mareata zi pentru fiecare crestin.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 21. Căci pentru mine viață este Hristos și moartea un câștig. 22. Dacă însă a viețui în trup înseamnă a da roadă lucrului meu, nu știu ce voi alege. 23. Sunt strâns din două părți: doresc să mă despart de trup și să fiu împreună cu Hristos, și aceasta e cu mult mai bine; Filip 1 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 In toata aiureala asta, Dumnezeu nu a avut nici un amestec. EL a binecuvantat si sfintit, inca de la facerea lumii, o singura zi din saptamana: ziua a saptea. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Oau ce raspuns. Practic nu ai spus nimic. Doar te-ai invartit in jurul cozii.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 14:28:48 | 
| Limba ebraica a VT. Aplicatie pentru cuvantul Sabat. | AdrianAamz | Din Vechiul Testament | 9 | 08.02.2011 11:02:02 | 
| Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 16:37:16 | 
| Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 16:32:12 | 
|  |