|  |  | 
|  | 
| 
 | |||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite | 
|  | 
|  | Thread Tools | Moduri de afișare | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Mostenim pacatele parintilor 

Excelent articol. Multumesc. Am citit pe vremuri o carte interesanta pe marginea subiectului - Vindecarea arborelui genealogic | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
    da, da, ex(e)celent, excelent !...da care'i bre articolu' ca nu'l zarim, ii pitit ? Ori santem noi dampi ?   
				__________________ Intunericul este doar absenta Luminii... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Last edited by AlinB; 03.05.2010 at 17:33:10. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Mostenim inclinatiile spre patimi si nu pacatele personale. Cat depre vindecarea arborelui genealogic nu cred ca este posibila, bine ar fi sa ne vindecam pe noi insine...
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Nu mostenim pacatele parintilor.
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Gugle zice ca e Dr. Kenneth McAll. Eu ma asteptam sa fie un autor roman despre care a vorbit putin preotul la ultima cateheza. Nu mai stiu numele lui si pe net nu-l gasesc. Mai bine e sa vada lumea numele scris negru pe alb, unii nu stiu sa caute pe net. 
				__________________ Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Se pare ca e catolic? E un amestec de teorii care tin atat de religie cat si psihologie. N-am analizat in profunzime, cine are timp... http://www.arpt.ro/RO/TPBuletin/9-10-2003.htm http://www.avort.ro/perspectiva-cres...-avortului.php http://www.scribd.com/doc/18477931/S...rul-Dr-Kenneth | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Dumnezeu vorbeste despre plata pacatelor prin copii. Pacatele care lasa sechele in singe, in ADN-ul stricat modificat din cauza vietii destrabalate se platesc nu o data ci CU VIRF SI INDESAT prin generatiile viitoare. Ca urmare, fetelor si baietilor fiti FOARTE atenti PE CINE alegeti!..lasati indragosteala la o parte pentru citeva clipe si analizati/investigati la rece bolile de familie Last edited by andreicozia; 03.05.2010 at 20:15:22. | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Pacatele parintilor prin copii | moshu | Generalitati | 6 | 03.04.2014 17:49:31 | 
| Rugaciunea parintilor pentru copii | tatolivia | Intrebari utilizatori | 7 | 20.04.2012 10:24:25 | 
| Educatia parintilor | cozia | Generalitati | 6 | 11.08.2009 20:15:15 | 
| Pacatele parintilor nostri | veilur | Generalitati | 111 | 30.12.2007 15:42:18 | 
| Despre datoriile parintilor | Mircea | Generalitati | 33 | 18.12.2006 09:05:34 | 
|  |