![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Hai , reciteste titlul acestui thread ! Aici nu-i vorba de a lua pe cineva de model , copile , caci doar sti pe cine trebuie sa imitam si sa-L avem ca model , dar , modelul unora este complet altul , este modelul uratorului de suflete , al celui ce-si baga coada intru mandrie , trufie , zazanie , in toate cele ! Unii din popor il mai alinta si : "Gica contra " . Ai auzit de el ?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Am recitit thread-ul,si am vazut ca e vorba de poetul si omul A Paunescu.
Unii au spus ca e poet national,eu am zis ca a acumulat o avere frumusica,a avut doua sotii ,o amanta,doua fete nelegitime,l-a laudat pe Ceausescu,a fost politician de stanga dupa 89. Se impaca cei doi termeni? Mare poet si om ? aceasta era intrebarea mea... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca nu e model atunci ce e? Antimodel ? |
|
||||
|
||||
![]()
Omul s-a sdus , a ramas poezia , singura care va spune peste timp daca-i buna de ceva ! Intelegi ? Timpul va raspunde la toate , dar sa avem intelepciune si rabdare , caci toate cancanurile despre A.Paunescu sunt doar deliciul celor mult barfitori si cazuti ei insisi in pacate de felul celor barfite de X sau de Y !
|
||||
|
||||
![]()
Mai copile , Creanga , Eminescu , si alti pacatosi ca ei , ce sunt pentru tine ?
|
||||
|
||||
![]()
Nu-mi place sa o spun, dar, Daniele, ti s-a pus pata? Sufletul celui pe care il strivesti sub tot felul de injurii este de acum in drumul spre Dumnezeu. Lasa-l in grija Lui. Fiecare sa avem grija de noi intai, apoi sa vedem ce se afla in ograda vecinului.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
cancanurile sunt adevarate,chiar daca prezinta numai o latura a sa,insa spun adevarul.
|
|
||||
|
||||
![]()
Aici , nu-i vorba de model , ci de o poezie vanduta in mii si mii de exemplare , iubita si apreciata de mii de oameni ! Ca nu-ti place tie si altora ca tine , e foarte bine , caci nu poti fi pe gustul si placul tuturor ! Intelegi ?
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teodora Păunescu Tucă | Mihaela19 | Muzica Bisericeasca | 1 | 17.04.2012 23:29:02 |
OMUL NOU - OMUL VECHI | iosif | Pocainta | 32 | 12.04.2011 16:29:42 |
Poetul din gara Sinaia | Pelerinul | Generalitati | 102 | 21.02.2011 10:59:37 |
Adrian Fageteanu | achimovjan | Generalitati | 33 | 15.10.2008 14:10:09 |
Adrian | Adrian27 | Generalitati | 11 | 23.08.2007 14:46:07 |
|