![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 
	|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Thread Tools | Moduri de afișare | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Poate cineva sa-mi spuna ce a facut de la 12 ani pana la 30 ani?

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Din pacate nu poate nimeni!

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

E important sa stim ce-a facut? Eu cred ca important e ca s-a nascut pentru noi, a murit si a inviat, tot pentru noi si pentru mantuirea noastra.

"Inima infranta si smerita, Dumnezeu nu o va urgisi..."  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Nu stie nimeni, insa cel mai frumos raspuns pe care l-am auzit la aceasta intrebare a fost ca a stat cu Maica Sa si cu dreptul Iosif, in atelierul de tamplarie, unde a invatat SMERENIA.

Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Daca  cauti  in  cartile  Sfinte  in  biblie  o  sa  gasesti  raspunsul  cu  siguranta . Sarbatori  fericite !

" Toate imi sunt slobode , dar nu toate imi sunt de folos (ICor. 10 ,23 ,) " Nelinistea noastra pe care o simtim neincetat in incercarea de a fi perfecti ascunde teama . Daca ne infruntam temerile si ne ingaduim sa fim "umani ", putem fi mai fericiti si mai bogati . " D. Burns  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Mantuitorul a calatorit peste tot in lume (exista texte ale cercetatorilor care-l localizeaza in India , altele in alte parti ale lumii,  simultan) si a invatat despre felul de a gandi, a actiona, a rabda  al oamenilor - a trait printre ei si a tacut. Apoi a revenit in locurile natale si a inceput sa predice . Se spune ca de aceea ii spuneau ucenicii "Invatatorule".

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Oare e chiar atat de important pentru mantuirea ta ?Iisus te calauzeste spre mantuire pe drumurile sale ?Dupa parerea mea singurul drum pe care ar trebui sa-l avem in fata ochilor,ar fi <drumul golgotei >,nu la propriu ci la figurat.De vrem sa-l urmam,ceeace cred ca este programul fiecaruia,altele sant caile de urmat.Asa ca ,fratele meu intru Iisus,lasa intrebarea fara raspuns si vezi de ...ce ai tu de urmat,urmandu-i lui Iisus.Sarbatori fericite,sanatate,pace si Lumina !!!!!!

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Credința mea personală, sprijinită și de o aluzie biblică ("Oare nu este Acesta fiul tâmplarului ?") este că, între 12 și 30 de ani, Isus a practicat meseria de tâmplar în atelierul tatălui Său adoptiv din Nazaret. 

Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

In primul rand The Holy Bible va ofera informatii,atat cu privire la ce facea la varsta de 12 ani( Luca 2:42-52) cat si la ocupatia Sa ulterioara(Marcu 6:3).Mai gasiti versiuni cu privire la acesta perioada in evangheliile apocrife, cu conditia sa aveti clar definita notiunea de ,,apocrif".

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Se scula zi de zi, servea o cafea sau ceai, mergea la servici si venea frint de oboseala si nu stia ca poate sa nu munceasca si sa-i vina toate pe de-a gata? Este foarte straniu! Evident ca raspunsul standard va fi: (spus cu voce groasa) : Nu i-a venit ceasul inca!  | 
![]()  | 

| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| intrebare. Caut raspuns | Bogdan N | Calugarul | 24 | 15.02.2012 23:39:36 | 
| Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? | alexdu | Generalitati | 79 | 23.09.2011 17:55:07 | 
| nu gasesc un raspuns | piedonee | Generalitati | 7 | 11.09.2011 15:31:52 | 
| O intrebare fara raspuns! | Templier Knight | Despre Sfanta Scriptura | 1 | 27.12.2010 20:59:39 | 
| O intrebare, la care nu gasesc raspuns! | nede_mar | Intamplari adevarate | 2 | 01.06.2009 12:20:58 | 
| 
 |