![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Nu. Omul cât trăiește are suflare de viață de la Dumnezeu. Când moare, Dumnezeu retrage această suflare de viață. Suflarea de viață nu este o entitate conștientă ce ar trăi, gândi și simți independent de om. Este doar principiul vieții, scânteia de viață dăruită omului de către Creator. Când omul moare, aceasta (suflarea de viață) nu bântuie prin cimitire, ori prin sufrageria vrăjitoarelor. Acum e clar?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
De câte ori trebuie să repet pentru a înțelege? După umila mea părere, nu vei înțelege niciodată. Decât dacă vei face abstracție de filmele horror, basmele bizantine și poveștile cu fantome. Ești dispus să lași prejudecățile în care ai crescut și să crezi doar Sfânta Scriptură?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Daca intalnesti persoane care isi zic crestini, dar care neaga invierea mortilor si sustin, dimpotriva, ca sufletele lor vor fi luate la cer de indata ce mor, pe acestia sa nu-i socotesti crestini".(Sfantul Iustin Martirul, in lucrarea "Dialog cu iudeul Tryphon", cap. 80.) Posteaza si tu fragementele cu care ma incriminezi, preacinstite Mihaita. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apropo, grasule, PSB este acronimul pentru Părinți și Scriitori Bisericești, o foarte utilă colecție de texte patristice editate sub auspiciul BOR. Dialogul cu Trifon și apologiile Sf. Iustin se regăsesc în vol. II. |
|
|||
|
|||
![]()
Multam fain de precizari. Nu stii, pot gasi PSB in format on-line?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Duh este Dumnezeu și cei ce I se închină trebuie să i se închine în duh și în adevăr. Suflare de viata e Dumnezeu si cei care I se inchina trebuie sa se inchine in Suflare de viata si in adevar. Conform lui 99 Dumnezeu nu e o entitate constienta ce ar trăi, gândi și simți. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ciao Grasu,le am eu aproape pe toate,sa-mi lasi prin pm un mail si ce te intereseaza ca sa-ti transmit volumul in discutie.Bye
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|