Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.01.2009, 03:01:18
monica.miholca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tot-Laurentiu Vezi mesajul
PROTV-UL A LUAT IN RAS DEMERSUL PARINTELUI JUSTIN PARVU:

http://stirileprotv.ro/stiri/social/...-pasaport.html
nu ma asteptam la altceva de la protv, intotdeauna demonstreaza ca sunt niste neprofesionisti care, in loc sa transmita stiri adevarate si sa se informeze corect si complet, isi dau cu parerea! de cele mai multe ori, complet aiurea
Reply With Quote
Vechi 18.01.2009, 04:49:33
mihairapcea mihairapcea is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.01.2009
Implicit Coalitia “Refuz Implantul !!!”

Lupta impotriva cipurilor poate si trebuie sa fie castigata de noi. Singura conditie pentru ca raul sa triumfe este ca oamenii buni sa nu faca nimic. Am dovedit ca putem invinge. Sa nu disperam. Amintiti-va de hotararea CNCD privind scoaterea icoanelor din scoli. Ne-am mobilizat si am reusit sa trimitem bestia inapoi in intunericul din care iesise. Curtea suprema a anulat decizia CNCD iar icoanele au ramas pe peretii claselor copiilor nostri. Putem face acest lucru si cu legea privind cipurile din acte. Propun sa infiintam Coalitia “Refuz Implantul !!!”, in care sa aducem cat mai multe organizatii, cat mai multi oameni. Sa atacam la Curtea Constitutionala legea. Cand exista vointa, exista si mijloace. Sub presiunea strazii, nu vor indrazni sa ne infurnte. Sunt mai slabi si mai tematori, pe fondul crizei, acum este momentul sa spunem NU cipurilor !
Vom face ceea ce au facut si grecii. Proteste de strada. Cei care doresc sa facem ceva concret, sa ma contacteze pe adresa mea de mail: rapcea@gmail.com Suntem foarte multi cei care refuza cipurile. Trebuie sa fim si uniti. Inclusiv in actiuni. Cred ca impreuna putem invinge, ii putem forta sa dea inapoi, cel putin in chestiunea cipurilor. Hai sa facem sa iasa ceva bun din Romania. Sa facem ca zicala “Ti-e frica de sfarsitul lumii ?! Atunci vino in Romania, ca aici suntem cu 100 de ani in urma…. :)” sa fie adevarata in sensul bun al cuvantului…
Reply With Quote
Vechi 18.01.2009, 08:05:49
eduardd
Guest

Implicit

Raspunsul [SIZE=4][COLOR=red]AUDIO[/COLOR][/SIZE]a paritelui Iustin Parvu aici:
http://www.crestinortodox.ro/Asculta...tine-4177.html
Reply With Quote
Vechi 18.01.2009, 08:07:00
eduardd
Guest

Implicit

1 Materialul urmează a fost alcătuit folosind în principal sursele puse la dispoziție de Electronic Frontier Foundation și de CASPIAN, două organizații din SUA care luptă pentru libertatea individuală în fața măsurilor de urmărire și control electronic impuse de guverne.
2 Prescurtare de la Radio Frequency Identification Device.
3 Pînă acum cunoaștem cazurile a aproape 16 politicieni și oameni de afaceri din Mexic, mai mult de 300 de personae implantate în SUA de firma Verichip Corporation, cîteva zeci de copii din Columbia, cîteva zeci de oameni de afaceri din Spania și mai multe zeci de deținuți din Marea Britanie.
4 Cu adevărat despre aceasta vorbește și Sfîntul Apostol Pavel în prima sa epistolă către Timothei: Iar cei ce vor să se îmbogățească, cad în ispite și în curse, și în pofte multe fără de socoteală și vătămătoare, care cufundă pre oameni în pierire și în pierzare. Că rădăcina tuturor răutăților este iubirea de argint, pe care unii poftindu-o au rătăcit din credință, și s-au pătruns cu dureri multe. (6:9-10)
5 Conform standardului ISO 14443, care specifică obligativitatea lipsei de contact fizic a cipurilor din pașapoarte și specificarea prezenței acestora pe copertă.
6 Malaiezia în 1998, Irlanda, Japonia, Pakistan, Germania, Portugalia, Polonia, Spania în 2006, Marea Britanie, Australia și SUA în 2007, Serbia și Korea în 2008, România în 2009.
7 Firma MasterCard a scos cipurile RFID de pe cărțile sale de credit în urma constatării unor fraude cu mult mai mari decît cele
existente pînă la introducerea lor.
8 Spre exemplificare, metroul din Moscova a introdus aceste cititoare pentru prima dată în Europa în anul 1998.
9 Albrecht, K. “Microchip-Induced Tumors in Laboratory Rodents and Dogs: A Review of the Literature 1990-2006.
10 http://omroep.vara.nl/tvradiointerne...subtopic=38690 și http://www.theregister.co.uk/2006/08...ng_epassports/
Reply With Quote
Vechi 18.01.2009, 12:36:15
tot-Laurentiu's Avatar
tot-Laurentiu tot-Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihairapcea Vezi mesajul
Lupta impotriva cipurilor poate si trebuie sa fie castigata de noi. Singura conditie pentru ca raul sa triumfe este ca oamenii buni sa nu faca nimic. Am dovedit ca putem invinge. Sa nu disperam. Amintiti-va de hotararea CNCD privind scoaterea icoanelor din scoli. Ne-am mobilizat si am reusit sa trimitem bestia inapoi in intunericul din care iesise. Curtea suprema a anulat decizia CNCD iar icoanele au ramas pe peretii claselor copiilor nostri. Putem face acest lucru si cu legea privind cipurile din acte. Propun sa infiintam Coalitia “Refuz Implantul !!!”, in care sa aducem cat mai multe organizatii, cat mai multi oameni. Sa atacam la Curtea Constitutionala legea. Cand exista vointa, exista si mijloace. Sub presiunea strazii, nu vor indrazni sa ne infurnte. Sunt mai slabi si mai tematori, pe fondul crizei, acum este momentul sa spunem NU cipurilor !
Vom face ceea ce au facut si grecii. Proteste de strada. Cei care doresc sa facem ceva concret, sa ma contacteze pe adresa mea de mail: rapcea@gmail.com Suntem foarte multi cei care refuza cipurile. Trebuie sa fim si uniti. Inclusiv in actiuni. Cred ca impreuna putem invinge, ii putem forta sa dea inapoi, cel putin in chestiunea cipurilor. Hai sa facem sa iasa ceva bun din Romania. Sa facem ca zicala “Ti-e frica de sfarsitul lumii ?! Atunci vino in Romania, ca aici suntem cu 100 de ani in urma…. :)” sa fie adevarata in sensul bun al cuvantului…
Cea mai buna idee....Sunt de acord cu tine....Sa nu uitam nici faptul ca si campania impotriva mizeriilor de GARDASIL/SILGRAD a dat roade ....Cu toata opozitia si minciuna din presa..... numai 3% din populatie a acceptat controversatul vaccin, aceasta mizerie de vaccin!

Trebuie sa ne mobilizam! :)
Domnul sa ne ajute!
Cu Dumnezeu inainte!
Reply With Quote
Vechi 18.01.2009, 12:44:45
tot-Laurentiu's Avatar
tot-Laurentiu tot-Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2008
Implicit

Last edited by tot-Laurentiu; 01.08.2016 at 15:08:16.
Reply With Quote
Vechi 18.01.2009, 13:05:21
BogdanF2 BogdanF2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tot-Laurentiu Vezi mesajul
PROTV-UL A LUAT IN RAS DEMERSUL PARINTELUI JUSTIN PARVU:

http://stirileprotv.ro/stiri/social/...-pasaport.html
Cam toate comentariile de la stirea respectiva il sustin pe Pr. Iustin!!! Cred ca cei de la pro tv nu se prea asteptau la asa ceva.

Bogdan.
Reply With Quote
Vechi 18.01.2009, 13:08:54
eduardd
Guest

Implicit

Si crestinii din parohia noastra sunt gata sa iasa in strada daca e nevoie. Insa inainte de a face acesta sa NE RUGAM FRATILOR.
Reply With Quote
Vechi 18.01.2009, 13:26:06
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Parintele Iustin Parvu este unul dintre cei mai mari duhovnici ai Romaniei ,cei de la pro tv sunt ironici si au bagat titlul Dracul s-a ascuns in pasaport.Pana la urma tot posturile mici ca OTV,National Geographic,Etno,Favorit,Trinitas,TVR sunt mai de laudat.Posturile acestea mari cu patroni arhi-cunoscuti si arhi-bogati sunt bune de aruncat,au numai emisiuni regizate si ironii.

Dupa parerea mea nu ar trebui sa accepte cineva aceste cipuri,peste 50 de ani o sa avem in loc de bani cipuri care sa contina bani?Modernizarea uneori nu face bine,ce daca porti pasaportul ,cartea cu tine? e prea grea?Tot respectul parintelui Iustin Parvu.
Reply With Quote
Vechi 18.01.2009, 13:37:09
eduardd
Guest

Implicit

Acum am vorbit cu o prietena de la Iasi jurnalista la Evenimentul zilei. Va merge saptamana viitoare la IPS Teofan si va scrie un articol despre aceste cipuri. Va tin la curent! Sa ne rugam fratilor, fara rugaciune NIMIC nu putem face.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Justin Parvu ne indeamna sa nu iesim in strada !!! tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 3 01.02.2012 21:33:30
Parintele Justin Popovici despre "Desfranatele Apocalipsei" sau bisericile mincinoase razvan_m Despre Biserica Ortodoxa in general 6 12.05.2009 19:50:07
Părintele Justin Pârvu se adresează senatorilor! tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 10 04.04.2009 12:29:19
Parintele Arsenie Papacioc despre parintele Justin: “ARE DREPTATE!” tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 3 20.01.2009 04:57:26