![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa inceteze in sensul ca sa nu mai tulbure Biserica, sa se opreasca din propovaduirea ereziei.
|
|
||||
|
||||
![]()
Pentru ce-i care mint ca textul nu ii apartine Parintelui Iustin Parvul si pentru cei care s-au uitat in gura lor.... pot asculta aici insusi declaratia audio a Parintelui:
http://apologeticum.wordpress.com/20...-iustin-parvu/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Toata stima si suportul pentru Pr. Iustin! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In Acatistul Sf.Nectarie se spune ca Marele Sf.Nectarie l-a palmuit pe ereticul Arie...asa scrie,am cartea acasa.Acum nu stiu ... |
|
||||
|
||||
![]()
de fapt sf. nicolae l-a palmuit
|
|||
|
|||
![]() Iarta-mi greseala,da,este vorba despre Sf.Nicolae,in acatist spune ca Sf.Nicolae i s-a aratat in vis lui Sf.Nectarie ,si in continuare vorbeste de Sf.Nicolae,cum ca l-a palmuit pe ereticul Arie.Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Exista intr-adevar o inregistrare cu parintele Justin Parvu dar atentie! in inregistrare nu se pomenesc absolut deloc cuvintele "pasaport" sau "biometric".
Ce spune parintele Justin Parvu acolo: "Cuvantul pe care l-am adresat eu poporului nostru ortodox este cuvantul meu care l-am adresat cu toata convingerea si sinceritatea si pentru cei care cred ca este cu adevarat sa fie binenuseintelege iar cei care nu cred ca este cuvantul meu sa-i lumineze Dumnezeu.....etc" Se ia de masonerie,de evrei,de fortele americane dar nu zice nimic de pasaportul biometric. Sa fiu sincer nu cred ca parintelui Justin Parvu ii este frica de cineva ,dar aud pe cineva ca ii zice parintelui in surdina ce sa zica , soptindu-i "toata noua ordine mondiala". |
|
||||
|
||||
![]()
PROTV-UL A LUAT IN RAS DEMERSUL PARINTELUI JUSTIN PARVU:
http://stirileprotv.ro/stiri/social/...-pasaport.html |
|
|||
|
|||
![]()
Fiti iarasi atenti mai fratilor ca la pro-tv nu se da intregul interviu cu parintele Justin Parvu ci e aratat numai parintele Justin zicand "o parere ma".
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Justin Parvu ne indeamna sa nu iesim in strada !!! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 01.02.2012 21:33:30 |
Parintele Justin Popovici despre "Desfranatele Apocalipsei" sau bisericile mincinoase | razvan_m | Despre Biserica Ortodoxa in general | 6 | 12.05.2009 19:50:07 |
Părintele Justin Pârvu se adresează senatorilor! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 04.04.2009 12:29:19 |
Parintele Arsenie Papacioc despre parintele Justin: “ARE DREPTATE!” | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 20.01.2009 04:57:26 |
|