Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.01.2009, 23:38:19
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vladsergiu Vezi mesajul
Daca Justin a zis ca ne pune la Liturghie ca sa patim ca Arie,cred ca este evident cu cine avem de-a face.Mai apoi,Arie a patit ce a patit pt ca nu a ascultat de episcopul sau,ceea ce Justin face acum,neascultand de ierarhie si invrajbind poporul.Mai bine s-ar pune el la Liturghie,ca poate ii mai trece din ura care ii clocoteste in inima,din intunecimea care ii orbeste ratiunea.Apoi faptul ca la el vin multi oameni,tot in Scriptura se zice ca vor fii multi prooroci mincinosi in vremurile de apoi,care vor invatat nu cuvantul lui Dumnezeu care indeamna la dragoste,ci invataturi proprii care indeamna la ura is razvratire.
Apoi,daca este vorba de adevar,cati tineri au ajuns direct la psihiatrie din manastirea lui Justin?Cate femei au innebunit facand canoanele de noapte ale lui Justin.Cu ce ajuta acest personaj poporul,cand indeamna la o viata"de martiriu" niste bieti copii si copile fare discernamant.
Acum a ajuns si blogger,si mai si ameninta cu blesteme.Vai si-amar de astfel de pastori,care ca niste lupi se reped in turma!
multa URA razbate din cuvintele tale.TE-AI TREZIT SI TU SA CRITICI PE UN MARTURISITOR AL CREDINTEUI ORTODOXE ,MARTURISIRE PT CARE A FACUT PAR.IUSIN PIRVU 20 ANI DE PUSCARIE.Nu stii ca vorbesti despre un OM pe care il cauta crestinii 24 ore din 24,?!CUM ITI PERMITI !!AI FOST SI TU CU SFINTIA SA INCHIS PT CREDINTA??AI SUFERIT PT ASTA CA SA IRI PERMITI SA-L CRITICI?!
Reply With Quote
Vechi 17.01.2009, 23:39:09
BogdanF2 BogdanF2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de BogdanF2 Vezi mesajul
Am citit ca un anumit Sfant s-a rugat parca despre Arie fie sa revina la credinta fie sa inceteze cu erezia. Si a incetat (a murit).
Sa inceteze in sensul ca sa nu mai tulbure Biserica, sa se opreasca din propovaduirea ereziei.
Reply With Quote
Vechi 17.01.2009, 23:39:22
tot-Laurentiu's Avatar
tot-Laurentiu tot-Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2008
Implicit

Pentru ce-i care mint ca textul nu ii apartine Parintelui Iustin Parvul si pentru cei care s-au uitat in gura lor.... pot asculta aici insusi declaratia audio a Parintelui:

http://apologeticum.wordpress.com/20...-iustin-parvu/
Reply With Quote
Vechi 17.01.2009, 23:42:55
BogdanF2 BogdanF2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sofiaiuga Vezi mesajul
multa URA razbate din cuvintele tale.TE-AI TREZIT SI TU SA CRITICI PE UN MARTURISITOR AL CREDINTEUI ORTODOXE ,MARTURISIRE PT CARE A FACUT PAR.IUSIN PIRVU 20 ANI DE PUSCARIE.Nu stii ca vorbesti despre un OM pe care il cauta crestinii 24 ore din 24,?!CUM ITI PERMITI !!AI FOST SI TU CU SFINTIA SA INCHIS PT CREDINTA??AI SUFERIT PT ASTA CA SA IRI PERMITI SA-L CRITICI?!
16 ani, nu 20 (1948 - 1964).

Toata stima si suportul pentru Pr. Iustin!
Reply With Quote
Vechi 18.01.2009, 00:25:57
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Citat:
În prealabil postat de BogdanF2 Vezi mesajul
Sa inceteze in sensul ca sa nu mai tulbure Biserica, sa se opreasca din propovaduirea ereziei.

In Acatistul Sf.Nectarie se spune ca Marele Sf.Nectarie l-a palmuit pe ereticul Arie...asa scrie,am cartea acasa.Acum nu stiu ...
Reply With Quote
Vechi 18.01.2009, 00:35:21
valentin.viliga's Avatar
valentin.viliga valentin.viliga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.11.2008
Locație: arad
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
In Acatistul Sf.Nectarie se spune ca Marele Sf.Nectarie l-a palmuit pe ereticul Arie...asa scrie,am cartea acasa.Acum nu stiu ...
de fapt sf. nicolae l-a palmuit
Vechi 18.01.2009, 00:37:19
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Citat:
În prealabil postat de valentin.viliga Vezi mesajul
de fapt sf. nicolae l-a palmuit

Iarta-mi greseala,da,este vorba despre Sf.Nicolae,in acatist spune ca Sf.Nicolae i s-a aratat in vis lui Sf.Nectarie ,si in continuare vorbeste de Sf.Nicolae,cum ca l-a palmuit pe ereticul Arie.Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 18.01.2009, 01:34:22
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Exista intr-adevar o inregistrare cu parintele Justin Parvu dar atentie! in inregistrare nu se pomenesc absolut deloc cuvintele "pasaport" sau "biometric".

Ce spune parintele Justin Parvu acolo:
"Cuvantul pe care l-am adresat eu poporului nostru ortodox este cuvantul meu care l-am adresat cu toata convingerea si sinceritatea si pentru cei care cred ca este cu adevarat sa fie binenuseintelege iar cei care nu cred ca este cuvantul meu sa-i lumineze Dumnezeu.....etc"

Se ia de masonerie,de evrei,de fortele americane dar nu zice nimic de pasaportul biometric.
Sa fiu sincer nu cred ca parintelui Justin Parvu ii este frica de cineva ,dar aud pe cineva ca ii zice parintelui in surdina ce sa zica , soptindu-i "toata noua ordine mondiala".
Reply With Quote
Vechi 18.01.2009, 02:07:55
tot-Laurentiu's Avatar
tot-Laurentiu tot-Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2008
Implicit

PROTV-UL A LUAT IN RAS DEMERSUL PARINTELUI JUSTIN PARVU:

http://stirileprotv.ro/stiri/social/...-pasaport.html
Reply With Quote
Vechi 18.01.2009, 02:24:54
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Fiti iarasi atenti mai fratilor ca la pro-tv nu se da intregul interviu cu parintele Justin Parvu ci e aratat numai parintele Justin zicand "o parere ma".
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Justin Parvu ne indeamna sa nu iesim in strada !!! tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 3 01.02.2012 21:33:30
Parintele Justin Popovici despre "Desfranatele Apocalipsei" sau bisericile mincinoase razvan_m Despre Biserica Ortodoxa in general 6 12.05.2009 19:50:07
Părintele Justin Pârvu se adresează senatorilor! tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 10 04.04.2009 12:29:19
Parintele Arsenie Papacioc despre parintele Justin: “ARE DREPTATE!” tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 3 20.01.2009 04:57:26